29 Mart 2024 Cuma - Elif 696. bölüm fragmanı ve özeti yayında - 26 mart 2018 Elif 696. bölüm fragmanı ve özeti yayında - 26 mart 2018
HaberTL.com

Elif 696. bölüm fragmanı ve özeti yayında - 26 mart 2018

24 Mart 2018 2150 Yorum Yap

Elif 696. bölüm fragmanı ve özeti yayında - 26 mart 2018

Elif'in 26 mart partesi akşamı yayınlanacak olan 696. Bölüm özeti şöyle: Kerem, projesiyle alakalı çok önemli bir topla..

Elif'in 26 mart partesi akşamı yayınlanacak olan 696. Bölüm özeti şöyle: Kerem, projesiyle alakalı çok önemli bir toplantı iptal edildiği zaman büyük bir üzüntü yaşar. Konaktaysa Hümeyra'nın kız bebek sevinci vardır. Peki bu sevinci arkadaşları ile birlikte paylaşmak isteyen Hümeyra'yı nasıl bir sürpriz bekliyor.

Kerem, çok önemli bir müşterisinin büyük projesi ile ilgili toplantıyı iptal etmesi ile büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Rana ise bu işin perde arkasındaki ismin Tarık olabileceğinden şüphelenir vede Tarık'a gidip şüphelerinde haklı olup olmadığını sorar. Süreyya ise holdingte yaşanan bu aksilik yüzünden morali bozulan Kerem'i motive edebilmek için elinden gelen herşeyi yapar. Şirkette işler ters gidince Kerem ilk önce karamsarlığa kapılsa da sonra Süreyya'nın desteğiyle kendini toparlar. Bütün ekibi motive etmeye çalışarak yılmadan yola devam edebileceklerini söyler. Diğer yandan Hümeyra bir kız bebeği olacağını arkadaşlarına duyurmak için güzel bir parti düzenlemeye karar verir. Ve bu sebeple de konakta hummalı bir çalışma başlar. Peki Heyecanla parti için hazırlanan Hümeyra'yı nasıl bir sürpriz bekliyor?

Bu gönderiye ifade bırak  Toplam oy: 2
1
0
1
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi