29 Mart 2024 Cuma - Elif 766. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - Kanal 7 Elif 766. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - Kanal 7
HaberTL.com

Elif 766. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - Kanal 7

01 Ekim 2018 1388 Yorum Yap

Elif 766. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - Kanal 7

Bir anne ve kızının yaşadığı zorlukların anlatıldığı Elif dizisinde bu bölüm Melek yeni bir işe başlar. Ancak Melek'i burada başka zorluklar ..

Bir anne ve kızının yaşadığı zorlukların anlatıldığı Elif dizisinde bu bölüm Melek yeni bir işe başlar. Ancak Melek'i burada başka zorluklar beklemektedir. Melek'in ev sahibiyse onu huzursuzluk etmek için elinden gelen herşeyi yapar. Peki Ev sahibi Melek'ten ne istiyor? 

Hümeyra, kendisi için tutulan korumanın Levent olduğunu görünce çok şaşırır. Kerem ile Macide Hümeyra'nın neden bu kadar çok şaşırdığını anlamaya çalışırlarken, Levent ise durumu anlatır. Kıymet se Tarık'ın gönderdiği dehşet verici fotoğrafı Hümeyra'nın görmesini sağlamaya çalışmaktadır.  Jülide oğlunu Tufan'dan koruyabilmek için onu gözünün önünden ayırmaz. Her şeyden habersiz olan Emirhan annesinin bu abartılı korumacı tavrına anlam veremez ve bu duruma çok sıkılır. Şafak, Emirhan'a moral vermek için onu dışarıya çıkarmayı teklif eder. Diğer yandan Melek yeni işine başlar ama temizlik yaptığı evin hanımı ise ona kötü davranır. Elif annesine destek olmak için kurabiye yapıp satmayı düşünür vede bunun için hazırlıklara başlar. Melek'in ev sahibi bir şekilde Elif'in ağzını arayıp 1 babası olup olmadığını öğrenmeye çalışır. Peki Ev sahibinin amacı ne?

Özlem, evlat sevgisi ve aşkın geçtiği zorlu yollar hafta içi her gün 20:00'de Elif ile Kanal 7'de…

Bu gönderiye ifade bırak  Toplam oy: 3
1
2
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi