25 Mayıs 2024 Perşembe - Elif 879. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - Kanal 7 Elif 879. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - Kanal 7
HaberTL.com

Elif 879. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - Kanal 7

06 Mart 2019 1139 Yorum Yap

Elif 879. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - Kanal 7

Elif Dizisi 879. Bolum İzle - 7 Mart 2019 Persembe LEVENT VE HUMEYRA'YI NE BEKLİYOR? Kanal 7..

Elif Dizisi 879. Bolum İzle - 7 Mart 2019 Persembe

LEVENT VE HUMEYRA'YI NE BEKLİYOR?

Kanal 7'nin sevilen dizisi Elif'in 879. bölümünde Kiymet, Elif'i kontrol altinda tutmak icin onu kendi odasina alir. Humeyra ise Levent'le yuruyuse cikar. Fakat gizli bir isim ikilinin fotografini ceker. Humeyra'yi nasil bir surpriz bekliyor?

Fidan yuzunden kizina mektup gonderme sansini kaybedip cok uzulen Melek, o gun telefonla gorusme izninin ciktigini ogrenir ve hemen kizini arar. Fakat konagi aradiginda telefona Kiymet cikar ve Melek'i Elif'le gorusturmez. Elif'in annesi ile gorusup kendisinin ona yaptiklarini anlatma ihtimali Kiymet'i endiselendirir ve onu kontrol altina almak ister. Sonunda Elif'in kendi odasinda kalmasi icin Macide ile konusur ve Elif bu teklifi kabul etmek zorunda kalir. Diğer yandan Tarik'in oldugunu ogrenen Humeyra'nin son zamanlarda yasadiklarindan cok bunaldigini fark eden Levent ona yuruyuse cikmayi teklif eder. Yuruyuse ciktilarinda bir fotografci peslerine duser ve Humeyra ile Levent'in gizlice fotograflarini cekmeye baslar. Levent ve Humeyra'nin fotograflarini kim cektirdi?

Elif 879. Bölüm Fragmanı izle

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi