26 Mayıs 2024 Cuma - Elif 892. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 26 Mart Salı Elif 892. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 26 Mart Salı
HaberTL.com

Elif 892. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 26 Mart Salı

25 Mart 2019 981 Yorum Yap

Elif 892. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 26 Mart Salı

Elif 892. Bölüm izle - 26 Mart Salı TUFAN, EMİRHAN'I KIŞKIRTIYOR Elif'in 892. b&oum..

Elif 892. Bölüm izle - 26 Mart Salı

TUFAN, EMİRHAN'I KIŞKIRTIYOR

Elif'in 892. bölümünde Melek hapishanede geçici bir barış ortamı oluşturmayı başarır. Tufan'sa Emirhan'ı Jülide ile Şafak'a karşı doldurur. Peki Emirhan'ın evdeki tutumu ne olacak?

Melek, Fidan'a karşı gelince Fidan daha çok bilenir ama Melek'e zarar verecek bir şey yapmaz. Kıymet'ten bir emir gelene kadar Melek ile uğraşmama kararı alan Fidan herkesi çok şaşırtır. Diğer yandan Şafak Emirhan'ın sınav sorularını çaldığını anlar ve Emirhan'ı test etmek için sınav sorularından sözlü yapar. Emirhan hiçbir soruyu cevaplayamaz ve suçunu itiraf etmek zorunda kalır. Şafak da ona yaptığının ne kadar yanlış bir şey olduğunu anlatır. Tufan ise Emirhan'ı Şafak'a karşı dolduruşa getirmeye çalışır. Bunun üzerine Emirhan eve gittiğinde Şafak ile Jülide'nin konuşma taleplerini geri çevirir. Jülide oğlunun bu olumsuz değişimini gördükçe üzülür. Emirhan, Şafak'a söylenmeyecek laflar söyler ve onun kalbini kırar. Peki Bu Bölümünde Jülide oğlunun bu tavırlarının ardında Tufan'ın olduğunu anlayacak mı?

Elif 892. Bölüm Fragmanı izle

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi