28 Mart 2024 Perşembe - Erdoğan'dan Obama çıkışı! Hep aldatıldık, kendi göbeğimiz kestik! Erdoğan'dan Obama çıkışı! Hep aldatıldık, kendi göbeğimiz kestik!
HaberTL.com

Erdoğan'dan Obama çıkışı! Hep aldatıldık, kendi göbeğimiz kestik!

19 Şubat 2018 977 Yorum Yap

Erdoğan'dan Obama çıkışı! Hep aldatıldık, kendi göbeğimiz kestik!

Cumhurbaskani ve AK Parti Genel Baskani Recep Tayyip Erdogan'in aciklamalari; ABD'nin tutumunu elestiren Erdogan, Sayin Obama ile defalarca konustu..

Cumhurbaskani ve AK Parti Genel Baskani Recep Tayyip Erdogan'in aciklamalari; ABD'nin tutumunu elestiren Erdogan, Sayin Obama ile defalarca konustuk. Ama hep aldatildik. Bir degil, iki degil, uc degil hep aldatildik. 'Yaptik yapiyoruz, yaptik yapiyoruz.' Geldik bu doneme. 'Olacaksa olacak. Olmayacaksa kendi gobegimizi kesmek zorundayiz' dedik. Niye? Orada kalkip da kendini bilmez PYD/YPG, bu teroristler bizim topraklarimiza eger oralardan roketler atarlarsa oralarda bizim sehitlerimiz olursa biz kalkip buna sabredemeyiz. Olacaksa olacak olmayacaksa kendi gobegimizi kesmek zorundayiz dedik.' BIÇAK KEMİGE DAYANDI Kendini bilmez teroristler bizim topraklarimiza oralardan roketler atarlarsa, sehitlerimiz olursa sabredemeyiz. 100'e yakin sehidimiz oldu. Bicak kemige dayandi. Verilen sozler yerine getirilmedi. Arkamizdan isler cevrildi. Once yanlislari bir duzeltecekler ki bizden talepte bulunsunlar.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi