19 Mart 2024 Salı - İki Yabancı 57. Bölüm Özeti ve Fragman izle - 10 Ekim İki Yabancı 57. Bölüm Özeti ve Fragman izle - 10 Ekim
HaberTL.com

İki Yabancı 57. Bölüm Özeti ve Fragman izle - 10 Ekim

09 Ekim 2019 2037 Yorum Yap

İki Yabancı 57. Bölüm Özeti ve Fragman izle - 10 Ekim

İki Yabancı 57. Bölüm İzle - 10 Ekim 2019 Perşembe Sevilen Kanal 7 dizisi İki Yabanci 10 Ekim Persembe gunu yayinlanan..

İki Yabancı 57. Bölüm İzle - 10 Ekim 2019 Perşembe

Sevilen Kanal 7 dizisi İki Yabanci 10 Ekim Persembe gunu yayinlanan son bolum 57. bolumuyle izle7 de.. Gunduz kusaginin sevilen dizisi İki Yabanci'da bugun Kumud'un evden gitmesi ev halkini cok uzer. Kumud'un evi terk etmesinin asil sebebi Kusum oldugu halde kimseye bir sey soylemez. Saras polise ihbar edecegim dedikten sonra Kusum endiselenmeye baslar. Kumud'dan haber alamayan Vidya ve Dugba'nin sagligi bozulur. Saras, Kumud'un gitmesine gercekte Kusum'un sozlerinin sebep oldugunu bilse de sessiz kalir. Kusum yaptigi hatanin farkindadir. Fakat ev halkinin ona sirt cevirmesinden korkar ve Danny'den yardim ister. Danny'nin kalbini kirsa da o Kusum'a yardim eder. Kalika ise iki kiz kardesin arasini bozmak icin elinden geleni yapar. Saras'in gizli gizli biriyle konusmasini duyan Kalika onu goz hapsine alir. Saras ve buyukbabanin arasinda gizli gercek ortaya cikacak mi?

İki Yabancı 57. Bölüm Fragmanı...

Bu gönderiye ifade bırak  Toplam oy: 1
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi