20 Mayıs 2024 Cumartesi - İkimizin Yerine 30. Bölüm özeti ve Fragmanı izle - 7 Ekim Pazar İkimizin Yerine 30. Bölüm özeti ve Fragmanı izle - 7 Ekim Pazar
HaberTL.com

İkimizin Yerine 30. Bölüm özeti ve Fragmanı izle - 7 Ekim Pazar

07 Ekim 2018 1377 Yorum Yap

İkimizin Yerine 30. Bölüm özeti ve Fragmanı izle - 7 Ekim Pazar

Kanal 7'nin yeni Hint dizisi İkimizin Yerine 30.bolum fragmaniyla izle7 de.. İkimizin Yerine dizisinde bugun Anandi, Dadisa'nin erkek torun istedig..

Kanal 7'nin yeni Hint dizisi İkimizin Yerine 30.bolum fragmaniyla izle7 de.. İkimizin Yerine dizisinde bugun Anandi, Dadisa'nin erkek torun istedigini bilmeden, Genha'nin kizi olmasini hayal ettigini soyler. Dadisa, Anandi'ye cok kizar ve aklinin ermedigi konularda konusmasini yasaklar. 

Dadisa, soyunun devam etmesi icin Genha'nin erkek cocugu dogurmasini cok ister. Anandi istemsiz bir sekilde Genha'nin kizi olmasini istedigini soyler. Dadisa, Anandi'yi ugursuzlukla suclar ve bagirir. Konakta her gun birini azarlayan Dadisa herkesin nesesini kacirir. Basant, Genha ile dogacak cocuklari hakkinda konusur. Genha, Basant'tan bebegi icin dua etmesini ister. Basant, Genha'nin yumusadigini dusunur ve sevinir. Ama Genha'nin amaci kendisi gibi aci ceken bir kizi olmamasidir. Bunu duyan Basant gene uzulur.  Genha'ya nasil davranacagini sasiran Basant annesini Genha'ya kotu davranmamasi icin uyarir. Dadisa ise ogullari tarafindan elestirildigi icin tavirlidir. 

Çocuk yasta evlenen genc bir kizin yasadigi dram dolu hayati konu alan ‘İkimizin Yerine' her gun 16.10'da Kanal 7 ekranlarinda…

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi