29 Mart 2024 Cuma - İkimizin Yerine dizisi 25. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 2 Ekim Salı İkimizin Yerine dizisi 25. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 2 Ekim Salı
HaberTL.com

İkimizin Yerine dizisi 25. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 2 Ekim Salı

01 Ekim 2018 1885 Yorum Yap

İkimizin Yerine dizisi 25. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 2 Ekim Salı

Kanal 7'nin yeni Hint dizisi İkimizin Yerine 25.bolum fragmaniyla izle7 de.. İkimizin Yerine dizisinde bugun Anandi, Genha'nin fedakârligi sa..

Kanal 7'nin yeni Hint dizisi İkimizin Yerine 25.bolum fragmaniyla izle7 de.. İkimizin Yerine dizisinde bugun Anandi, Genha'nin fedakârligi sayesinde Dadisa'nin gazabindan kurtulur. Ote yandan Pratap‘in ailesi, Bairon ve Dadisa‘yi ziyarete gelir. Sughna ile Pratap'in nikâhlarinin bayramdan once kiyilmasini isterler. Fakat Barion'un kizini evlendirmeye niyeti yoktur. 

Anandi, Genha'nin yardimiyla Dadisa'nin ofkesinden kacmayi basarir. Pratap ailesi ile birlikte Sughna ile evliliklerini konusmaya gelirler. Dadisa, Sughna'nin biran evvel evlenmesini istedigi icin Pratap'in ailesi ile olumlu konusur. Ama Barion Sughna'nin yasinin evlenmek icin daha kucuk oldugunu soyler. Pratap'in ailesi ise kasaba halkinin ogullarinin evlilik icin gec kaldigini konustuklarindan yakinir. Sughna, babasina ofkelenir. Pratap ile evlenmezse onun baska birini bulmasindan korkar. Barion ikna olacak mi?

Çocuk yasta evlenen genc bir kizin yasadigi dram dolu hayati konu alan ‘İkimizin Yerine' her gun 16.10'da Kanal 7 ekranlarinda…

Bu gönderiye ifade bırak  Toplam oy: 1
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi