29 Mart 2024 Cuma - Iskender ve Tabutaki el Iskender ve Tabutaki el
HaberTL.com

Iskender ve Tabutaki el

Harulnisa 19 Şubat 2018 877 Yorum Yap

 Iskender ve Tabutaki el

Büyük İskender en kıymetli 4 komutanını yanına çağırtır. Komutanlar merkla bekler niçin çağırıldıklarını öğrenmek i&cce..

Büyük İskender en kıymetli 4 komutanını yanına çağırtır. Komutanlar merkla bekler niçin çağırıldıklarını öğrenmek için. Iskender komutanlarının yüzüne bakarak buraya sizi neden çağırttığımı merak ediyorsunuz eminim. Sizleri buraya vasiyetimi söylemek için çağırdım ben öldüğümde uygulayacaksınız demiş. Ve deavam etmiş ben öldüğümde tabutumu en  iyi doktorlar taşısın, mezarıma kadar yerlere  tabutuma altın gümüş elmas pırlanta zümrüt yakut serpililerek götürülsün ve tabutan elerim dışarı çıkarılarılsın. Bunu duyan komutanlar çok şaşırmış ve birbirinin yüzüne bakmış çünkü bu isteği bir türlü anlayamamışlar. Büyük İskender komutanlarının şaşkınlığını fark edip açıklamaya başlamış.

Tabutumu en iyi doktorlara taşıtıyorumki en iyi doktor bile olsalar ölümümü engeleyemediler çare bulamadılar diye yerlere tabuta hazineler serptiriyorum ki malın hazinenin ben tabutayken hiç bir anlamı yok diye ellerimi tabutun dışına çıkarttırıyorumki artık dünyadan hiç birşey alamaz götüremez bomboş doğan ellerimiz giderkende bomboş gidecek diye !!!!

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi