19 Mayıs 2024 Cuma - Kördüğüm 224. Bölüm özeti ve fragmanı izle - Kanal 7 Kördüğüm 224. Bölüm özeti ve fragmanı izle - Kanal 7
HaberTL.com

Kördüğüm 224. Bölüm özeti ve fragmanı izle - Kanal 7

17 Mart 2018 3083 Yorum Yap

Kördüğüm 224. Bölüm özeti ve fragmanı izle - Kanal 7

Kördüğüm 224. Bölüm izle - 18 Mart 2018 Pazar / Sevilen hint dizisi Kördüğüm'ün 224. bölüm ö..

Kördüğüm 224. Bölüm izle - 18 Mart 2018 Pazar / Sevilen hint dizisi Kördüğüm'ün 224. bölüm özeti şöyle: Aman parti dönüşünde Mukta ile yağmur altında kaldığı için ertesi günü hastalanır ve hasta olduğu için okula gelemez. Mukta ile Methi, Aman'ı her yerde ararlar. Methi okul çıkışında Aman'ın evine gider.

Mukta ile Aman partiden hemen sonra yağmur altında beraber yürürler. Aman kendi ceketini Mukta'ya verir ve ertesi günü ateşler içinde yataktan çıkamaz. Methi ve Mukta, Aman için endişe eder. Methi, Aman'ın kaldığı evi ziyaret edecektir. Aman'ı ateşler içinde görür ve hemen onu doktora götürür. Ve Hastanede Mukta ile karşılaşır. Mukta'da hasta dedesi Jogi'yi getirmiştir. Puşkar, Jogi'nin bütün mal varlığını ele geçirdiği için Mukta'nın, hastane masraflarını ödeyecek parası yoktur. Methi, Mukta'nın zor durumda olduğunu farkeder ve ona söylemeden masrafları öder. Methi eve geç kaldığı için Aman'ın uyanmasını bekleyemez. Aman gözlerini açtığında ise başında Mukta'yı görür vede onun doktora getirdiğini düşünür. Hastaneden çıkan Jogi, masrafları ödeyen Methiyle tanışmak ister. Mukta'dan adresini alır ve sonrada Methi'nin evine gider. Jogi, Methi'ye teşekkür etmek isterken Damini'yi görür. Jogiyle Damini'nin karşılaşmasından sonra neler olacak?

Kördüğüm 224. Bölüm Fragmanı

Bu gönderiye ifade bırak  Toplam oy: 4
2
0
0
0
2
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi