27 Mayıs 2024 Cumartesi - Kördüğüm 293. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 26 Mayıs Kördüğüm 293. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 26 Mayıs
HaberTL.com

Kördüğüm 293. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 26 Mayıs

25 Mayıs 2018 3293 Yorum Yap

Kördüğüm 293. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 26 Mayıs

Kördüğüm 293. Bölüm izle - 26 Mayıs 2018 Cumartesi TAPASYA METHİ'Yİ KONAĞA GETİRİR..

Kördüğüm 293. Bölüm izle - 26 Mayıs 2018 Cumartesi

TAPASYA METHİ'Yİ KONAĞA GETİRİR

Kanal 7'nin büyük ilgi göre Hint dizisi Kördüğüm'ün 293. bölüm özeti ve fragmanı yayınlandı. Kördüğüm 293. Son Bölüm izle.  Kördüğüm'ün 26 mayıs günü yayınlanacak olan 293. bölüm özeti şöyle: Tapasya bir anlık dalgınlığı yüzünden Surabhi'yi elinden kaçırır. Fakat Tapasya ile Raghor onu Akash'ın evine kadar takip eder. Maiyya, Akash'ın gerçekte kim olduğunu söyler ve tüm yalanlarını itiraf eder.

Surabhi, bunca zamandır çevirdiği işlerin ortaya çıkmasından dolayı korktuğu için evden kaçar. Tapasya ile Raghor onu takip eder vede Methi'nin götürüldüğü evi bulurlar. Maiyya, Akash'ın Methi'yle sadece babasının intikamını almak için evlendiğini söyler. Ve bunun üzerine Tapasya, Methi'nin başına bir iş gelmesinden dolayı çok endişe eder ve heryerde Methi'yi aramaya koyulur. Akash'sa sonunda Methi'yi öldüremeyeceğini anlar. Ve Her şeyi anlatan bir mektup yazar vede Methi'nin başucuna koyar. Akash eve geldiğinde Methi'yi bulamaz. Methi artık Akash'ın Vişnu olmadığını vede sevgisinin yalan olduğunu öğrenmiştir. Akash'ın Methi'nin yüzüne bakacak hali  kalmamıştır. Tapasya, Methiyi alıp konağa götürürken, Raghor Akash'a cezasını verecektir. Methi eve döner dönmez annesini sorar. Methi, İçça'nın öldüğünü öğrenince ne yapacak?

Bu gönderiye ifade bırak  Toplam oy: 7
3
1
0
0
2
0
1
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi