27 Mayıs 2024 Cumartesi - Kördüğüm 345. Bölüm Özeti ve Fragmanı - 17 Temmuz 2018 Kördüğüm 345. Bölüm Özeti ve Fragmanı - 17 Temmuz 2018
HaberTL.com

Kördüğüm 345. Bölüm Özeti ve Fragmanı - 17 Temmuz 2018

17 Temmuz 2018 1137 Yorum Yap

Kördüğüm 345. Bölüm Özeti ve Fragmanı - 17 Temmuz 2018

Sevilen dizi Kordugum heyecan dolu 345.bolum fragmaniyla izle7 de.. Kanal 7'nin sevilen dizisi Kordugum'de bugun Mukta haberleri izlerken Ambika..

Sevilen dizi Kordugum heyecan dolu 345.bolum fragmaniyla izle7 de.. Kanal 7'nin sevilen dizisi Kordugum'de bugun Mukta haberleri izlerken Ambika'ya benzer birini gorur ve onun yasadigini dusunur. Fakat Akash, Mukta'ya inanmaz. 

Mukta, televizyon izledigi sirada gordugu bir kadinin Ambika oldugunu soyler. Ambika'nin oldugune inanmayan Mukta, onun yasadigina dair kanitlar bulmaya calissa da kimse ona inanmaz. Methi'nin hapishaneden kurtulmasi ise gittikce zorlasir. Mabede dua etmek icin giden Akash, Ambika'yi gorur ve onun yasadigina emin olur. Ambika, Akash'a sessiz telefonalar eder. Akash, Ambika'yi konusmaya ikna eder ve Ambika, Akahs ile bulusur. Methi'nin idam cezasi ile yargilandigini soyleyen Akash onu gercekleri soylemek konusunda ikna etmeye calisir. Fakat Ambika, Akahs'tan cok zor bir sey ister. Ambika, Methi'yi hapisten cikarmak icin Akash'i  kendisiyle evlenmesine zorlar. Akash, Ambika'nin teklifini kabul edecek mi?

Bu gönderiye ifade bırak  Toplam oy: 2
1
1
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi