25 Mayıs 2024 Perşembe - Kördüğüm 382. Bölüm Özet ve Fragman izle- 23 Ağustos Kördüğüm 382. Bölüm Özet ve Fragman izle- 23 Ağustos
HaberTL.com

Kördüğüm 382. Bölüm Özet ve Fragman izle- 23 Ağustos

22 Ağustos 2018 1412 Yorum Yap

Kördüğüm 382. Bölüm Özet ve Fragman izle- 23 Ağustos

Kordugum 382. bolum fragmaniyla izle7 de.. Kordugum'de Mukta ve Methi Chameli'yi gormek icin hapishaneye giderler. Chameli, kizinin kendisini hapis..

Kordugum 382. bolum fragmaniyla izle7 de.. Kordugum'de Mukta ve Methi Chameli'yi gormek icin hapishaneye giderler. Chameli, kizinin kendisini hapiste bilmesini istemez ve Rani'ye oldugunu soylemelerini ister. Methi ile Mukta, Chameli'nin istegi karsisinda cok sasirir. 

Mukta ve Methi, Chameli'nin hapise dustugunu ogrenir ve onu ziyarete gider. Chameli, onlardan cok zor bir istekte bulunur. Kizinin kendisini hasipte bilmesini istemez ve Rani'ye oldugunu soylemelerini ister. Chameli uzun konusmanin ardindan Mukta ve Methi'yi ikna eder. Methi, Rani'ye bakacagina soz verir. Chameli ise Rani'ye iletilmek uzere bir madalyon verir. Rani annesinin oldugunu kabullenemez. Methi onu teselli etmeye calisir ancak Rani'nin sakinlesmesi zordur. Akash, Rani'nin durumuna cok uzulur ve Rani'yi evlat edinmeyi teklif eder. Methi, Akash'in bu davranisi karsisinda cok duygulanir ve mutlu olur. Fakat Akash'in mirasina Rani'nin ortak olacagini ogrenen Malvika, Maiyya'yi etkilemeye baslar.

Farkli hayatlarin ic ice gectigi ‘Kordugum' her gun 16.10'da Kanal 7'de…

Bu gönderiye ifade bırak  Toplam oy: 1
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi