24 Mayıs 2024 Çarşamba - Kördüğüm Dizisi 221. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - Kanal 7 Kördüğüm Dizisi 221. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - Kanal 7
HaberTL.com

Kördüğüm Dizisi 221. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - Kanal 7

13 Mart 2018 2306 Yorum Yap

Kördüğüm Dizisi 221. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - Kanal 7

Kördüğüm 221. Bölüm izle - 15 Mart 2018 Perşembe - Kanal 7'nin sevilen dizisi Kördüğüm'ün 15 Mart Perş..

Kördüğüm 221. Bölüm izle - 15 Mart 2018 Perşembe - Kanal 7'nin sevilen dizisi Kördüğüm'ün 15 Mart Perşembe günü yayınlanacak olan 221. yeni bölümünde Bundela konağında Yuvraj'ın düzenlemiş olduğu parti sorun olur. Veer le Yuvraj'ın arası hiç iyi değildir. Divya, Mukta ve Methi'nin arkadaş olmasını istemez.

Veer, hafızasını kaybettikten hemen sonra Amla ile evlilik yapar. Yuvraj'ın ne üvey annesiyle ne de babası Veer'le arası iyidir. Yuvraj sürekli arkadaşlarıyla eğlenmek ve parti yapmak ister. Ev halkı uyumaya çalışırken, Yuvraj ile arkadaşlarının gürültüsünden rahatsız olup uyuyamazlar. Veer ise daha fazla bu duruma tahammül edemez ve Yuvraj'ın arkadaşlarını hemen evden kovar. Amla ise Yuvraj'a iyi görünmek için ona destek olmuştur. Divya ile Nani, Methi'nin, İçça'nın kızı olduğunu anlarlar. Mukta'ya Methiyle konuşmamasını, ve onunla arkadaşlığını onaylamadığını söyler. Ve Bunun üzerine Mukta, Methi'yi sınıfta görmezlikten gelecektir. Methi'nin aklında ise motorla çarpıştığı pizzacı çocuk Aman vardır. Fakat Aman'ın kalbi başkasındadır.

Kördüğüm 221. Bölüm Fragmanı

Bu gönderiye ifade bırak  Toplam oy: 4
2
0
1
0
1
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi