29 Mart 2024 Cuma - Online Vahşet Filmi Online Vahşet Filmi
HaberTL.com

Online Vahşet Filmi

17 Ağustos 2019 970 Yorum Yap

Online Vahşet Filmi

Online Vahşet Filminin özeti, fragmanı, yorumları ve oyuncuları hakkında bilgilere ulaşmak, film fragmanını izlemek için tıklayın!

Online Vahşet Filminin özeti, fragmanı, yorumları ve oyuncuları hakkında bilgilere ulaşmak, film fragmanını izlemek için tıklayın!

Online Vahşet Filminin Konusu: Framed yeni çikmis ve bir anda popüler olmus bir cep telefonu uygulamasidir. Youtube'dan farkli olarak görüntüler canli yayinlanir ve o siradaki izleyici sayisi önemlidir. Ne kadar çok izleyici o kadar basari! Durum böyle olunca ne kadar igrenç, ne kadar açik hatta ne kadar vahsi görüntü yüklenirse o kadar çok seyirci gelmektedir. Bu arada, bir grup genç bir veda yemegi için bahçe içinde, iki katli bir kir evinde bir araya gelirler. Arkadas gurubundan biri çalismaya yurtdisina gidecektir. Partiye kiz kardesini de getirir. Gecede eski sevgilisi de vardir ve yeni bir çocukla gelmistir. Havada zaten gerilim varken bir de davetsiz misafirler gelecektir. Sonradan gelen bu üç kisi geceyi kabusa çevirir. Bu davetsiz misafirlerin amaci Framed'de izlenme rekoru kirmaktir ve bu yolda her türlü vahseti yapmaya hazirdirlar.

Yönetmen: Marc Martínez Jordán
Oyuncular: Alex Maruny, Daniel Horvath, Júlia Molins
Formatlar:
Vizyon Tarihi: 23.08.2019
Süre: 80 Dakika
Tür: Korku

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi