19 Mart 2024 Salı - Piranalar Filmi Piranalar Filmi
HaberTL.com

Piranalar Filmi

09 Ekim 2019 1051 Yorum Yap

Piranalar Filmi

Piranalar Filminin özeti, fragmanı, yorumları ve oyuncuları hakkında bilgilere ulaşmak, film fragmanını izlemek için tıklayın!

Piranalar Filminin özeti, fragmanı, yorumları ve oyuncuları hakkında bilgilere ulaşmak, film fragmanını izlemek için tıklayın!

Piranalar Filminin Konusu: Gomorra'nin ünlü yazari Roberto Saviano'nun romanindan uyarlanan Piranhalar, ergen zalimligiyle suç dünyasinin silahlarini ve ölüme karsi umursamazligini beyazperdeye tasiyor. İlk gösterimini Berlin Film Festivali'nde yapan filme adini veren “piranhalar”, mafya jargonunda “silahli çete” anlamina geliyor. Bu filmin piranhalari ise Napoli'de ellerinde makineli tüfeklerle sokaklari arsinlayan, mafyaya katilarak kazandiklari parayla marka kiyafetler satin alan 15 yasindaki Nicola ve arkadaslari. Amatör genç oyuncularin rol aldigi film, bir yandan gelecegin mafyasinin günümüzde nasil yetistigini ve nasil bir medya bombardimanina maruz kaldiklarini gözlemlerken bir yandan da ergen duygu durumunun suç dünyasindan nasil etkilendigini inceliyor.

Yönetmen: Claudio Giovannesi
Oyuncular: Francesco Di Napoli, Mattia Piano Del Balzo, Viviana Aprea
Formatlar: 2D, Altyazılı
Vizyon Tarihi: 04.10.2019
Süre: 105 Dakika
Tür: Suç

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi