20 Mayıs 2024 Cumartesi - Rambo: Son Kan Filmi Rambo: Son Kan Filmi
HaberTL.com

Rambo: Son Kan Filmi

09 Ekim 2019 1025 Yorum Yap

Rambo: Son Kan Filmi

Rambo Son Kan Filminin özeti, fragmanı, yorumları ve oyuncuları hakkında bilgilere ulaşmak, film fragmanını izlemek için tıklayın! ..

Rambo Son Kan Filminin özeti, fragmanı, yorumları ve oyuncuları hakkında bilgilere ulaşmak, film fragmanını izlemek için tıklayın!

Rambo: Son Kan Filminin Konusu: Rambo'nun 5. filminde, eski bir asker olan John Rambo'yu Arizona'daki bir çiftlikte yasarken yogun bir sekilde Travma Sonrasi Stres Bozuklugu ile bas etmeye çalisirken buluyoruz. Bulabildigi her yerde gündelik is bulmaya çalisan ve hayatini idame ettirmeye çalisan Rambo, beladan uzak durmaya çabalamaktadir. Fakat günün birinde arkadasi ve emlak müdürü Maria'dan aldigi haber bu durumu degistirir. Maria'nin torunu bir parti için Meksika sinirini geçtikten sonra kaybolmustur. Bu yüzden John, gençleri bulmak için sinirin güneyini dolasir. Bu görev, Rambo'nun bir insan kaçakçiligi çetesini ortaya çikarmasiyla birlikte oldukça tehlikeli bir hal alir. Rambo adaleti saglamak için üvey kiz kardesi de kaçirilan bir gazeteci ile birlikte çalismaya baslar. Rambo kaçirilan kizlari kurtarmak ve acimasiz bir suç liderini dize getirmek için bütün yeteneklerini kullanmak zorundadir...

Yönetmen: Adrian Grunberg
Oyuncular: Yvette Monreal, Paz Vega, Sylvester Stallone
Formatlar: 2D, Dublajlı, Altyazılı
Vizyon Tarihi: 20.09.2019
Süre: 101 Dakika
Tür: Aksiyon

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi