19 Mart 2024 Salı - Rüyada Abanoz Ağacı Görmek Rüyada Abanoz Ağacı Görmek
HaberTL.com

Rüyada Abanoz Ağacı Görmek

03 Ağustos 2018 839 Yorum Yap

Rüyada Abanoz Ağacı Görmek

Abanoz Ağacı rüya tabiri, Rüyamda Abanoz Ağacı gördüm? Abanoz Ağacı rüya yorumu, Abanoz Ağacı ne demektir, Abanoz Ağacı neye işare..

Abanoz Ağacı rüya tabiri, Rüyamda Abanoz Ağacı gördüm? Abanoz Ağacı rüya yorumu, Abanoz Ağacı ne demektir, Abanoz Ağacı neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Abanoz Ağacı görmek ile alakalı tabirler? Abanoz Ağacı ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada abanoz agaci gormek, uzak bir yolcu­luga cikilacagi ile yorumlanir. Ruyada abanoz agacindan yapilmis ev esyasi gormek ise, sert huylu bir es ile evlenilmeye isaret olarak tabir edilir. (Bu yorum hem kadin, hem erkek icin gecerlidir). Ruyada abanoz agacindan yapilmis mobilya almak, inatci bir misafirle karsilasilacagina isarettir. Ruyada abanoz agacindan imal edilmis mobilyayi sattigini gormek ise, misafirden kurtulmaya isarettir. Abanoz agacindan yapilmis ev esyasi (mobilyayi) yaktigini veya tahrip ettigini gormek ise, komsusu ile kavga veya munakasa edilecegine isarettir. Ruyada abanoz agacindan yapilmis cok miktarda esya gormek, Muhiddin-i Arapiye gore kaza veyahut olum gibi aci bir haberin gelecegine isarettir. Ruyada abanoz agaci gormenin sert huylu biriyle is yapi­lacagina isaretle de yorumlayanlar olmustur. Ruyada abanoz agacini veya abanozdan yapilmis bir esyayi gormek, ruya sahibinin cok inatci birisi ile evlenmesine ya da inatci birisi ile is yapmasina isaret eder. Yine ruyada abanoz agacini gormek, kuv­vet ve dirayete isaret eder. Abanoz agacini erkek gorurse, neseli ve zengin bir kadina; kadin gorurse kati kalpli zengin bir erkege isaret eder. Bazen de ruyada abanoz agacini gormek, uzak bir yere seyahate isaret eder.

Rüyada Abanoz Ağacı Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Abanoz Ağacı Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi