19 Mart 2024 Salı - Rüyada Abdest Bozmak Rüyada Abdest Bozmak
HaberTL.com

Rüyada Abdest Bozmak

03 Ağustos 2018 875 Yorum Yap

Rüyada Abdest Bozmak

Abdest Bozmak rüya tabiri, Rüyamda Abdest Bozmak gördüm? Abdest Bozmak rüya yorumu, Abdest Bozmak ne demektir, Abdest Bozmak neye ..

Abdest Bozmak rüya tabiri, Rüyamda Abdest Bozmak gördüm? Abdest Bozmak rüya yorumu, Abdest Bozmak ne demektir, Abdest Bozmak neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Abdest Bozmak görmek ile alakalı tabirler? Abdest Bozmak ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Bir kimse, ruyasinda kucuk abdest bozdu­gunu gorse, bu ruya onun sikintilardan uzuntu ve kederlerden kurtulacagina isaretle tabir olunur. Ruyasinda buyuk abdest bozdugunu gormek, borctan ve hasta ise, hastaliktan kurtulacagina isarettir. Ruyada buyuk abdest bozdugunu gormek, malin elden gitmesine delalet eder. Ruyada bir tuvalet ve abdesthane gibi bir yerde buyuk abdestini bozdugunu gormek, infaka isarettir. Yine ruyada buyuk abdest bozdugunu gormek, gam ve kederden kur­tulmaya isarettir. Ruyada buyuk abdest bozdugunu gormek, mali varsa zekatini verecegine de isarettir. Ruyada kuru necaset cikardigini gormek, afiyeti icin bir kisim malini harcayacagina delalet eder. Ruyada abdestini sulu cikardigini gormek, butun malin telef olacagina isarettir. Ruyada necaset veya gubre uzerine otur­dugunu gormek, akrabadan yahut mirastan ele gececek haram mala delalet eder. Ruyada kucuk abdest bozmak, yoksul icin zenginlige; esir icin azad olmaya; yolcu icin memleketine donmeye isaret eder. Ruyada kucuk abdest bozmak, uzuntusunun gitmesi­ne; mal sahibi ise malinin zekatini vermesine de isaret eder. Ruyada uygun biryereyahut tuvalete bevletmek, sikintidan kurtulmaya isaret eder. Ruyada insanlarin gorebilecegi herhangi biryere bevletmek, kisjyi sikintiya sokacak bir sey yapmaya isaret eder. Ruyada sidigin bir kismini iseyip bir kismi­ni tutmak, mevcut sikintinin gitmesiyle birlikte malinin bir kismini kaybetmeye isaret eder. Bilinmeyen bir yerde kucuk abdest boz­mak, mechul bir kadinla evlenmeye delalet eder. Ruyada sidigi sikisip da su dokecek yer bulamamak, bir sey gizlemek istedigi halde uygun bir yer bulamamaya yorumlanir. Ruyada bevlini kolaylikla yaptigini gormek, rizkin kolay teminine isarettir. Ruyada zorlana­rak isedigini gormek, gecim hususunda zor­luklarla karsilasmaya yorumlanir. Ruyada gomlegine bevlettigini gormek, evli icin cocuga; bekar icin evlenmeye isaret eder. Ruyada legen, testi, sise ve benzeri kap­lar icine yahut bir kuyuya isemek, bir kadinla , nikahlanmaya yorumlanir. Ruyada buyuk abdest ihtiyacini gidermek, mal ileyorulur. Ruyada tuvalette buyuk abdest bozmak, malini sarf etmeye yorulur. Herhangi bir kap yahut elbise uzerine bu­yuk abdest bozmak, kadin yuzunden sikintiya dusmeye isarettir. Ruyada dere kenari yahut vadide buyuk abdest bozmak, haksiz yere tohmet altinda tutulmaya isarettir. Ruyada bir yere necaset yapip uzerini top­rakla ortmek, malini defnetmeye isarettir. Ruya­da yatagina buyuk abdestini yapmak, uzun su­recek bir hastaliga yakalanmaya delalet eder.

Rüyada Abdest Bozmak ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Abdest Bozmak rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi