29 Mart 2024 Cuma - Rüyada Abdesthane Görmek Rüyada Abdesthane Görmek
HaberTL.com

Rüyada Abdesthane Görmek

03 Ağustos 2018 864 Yorum Yap

Rüyada Abdesthane Görmek

Abdesthane rüya tabiri, Rüyamda Abdesthane gördüm? Abdesthane rüya yorumu, Abdesthane ne demektir, Abdesthane neye işaret eder ve ..

Abdesthane rüya tabiri, Rüyamda Abdesthane gördüm? Abdesthane rüya yorumu, Abdesthane ne demektir, Abdesthane neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Abdesthane görmek ile alakalı tabirler? Abdesthane ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada abdesthane (hela) goren kimsenin fakir­likten kurtulacagina isaretle tabir edilir. Ruyada helaya (Abdesthaneye) girip ciktigini gormek, o kim­senin zengin olacagina isarettir. Ruyada abdesthaneyi supurdugunu goren kimsenin, sikin­tiya dusecegine isaretle yorumlanir. Heladan pislik cikarip attigini gormek, o kimsenin mal mulk satacaginin isaretidir. Ruyada kucuk abdest bozdugunu gormek, uzuntu ve si­kintidan kurtulmaya isarettir. Ruyasinda abdesthaneyi temizledigini gormek, fakirlige isaretle yorumlanir. Ruyada abdesthaneye dustugunu ve oradan cikamadigini gormek, buyuk bir servete kavusacagina isaretle yorumla­nir. Bazilarina gore de hapse atilmaya isarettir. Abdesthane ruyasi zevceye de isarettir, demislerdir. Çun­ku kisi zevcesiyle yalniz kaldigi gibi, helada da yalniz kalir diye tabir edilmistir. Ruyada abdesthanede (icinde) pislikleri gormek, para ve mal ile tabir edilir. Ruyada abdesthaneyi bosaltmak zenginlikle yorumlanir. Ruyada gordugumuz abdesthane, define, varliga, ve icerisine mal konulan eve isaret eder. Ruyada abdesthaneyi supurdugunu gor­mek, ruya sahibinin fakir olacagina isarettir. Ruyada abdesthanenin tasip aktigini ve onun bazi esyalarina zarar verdigini gormek, uzuntu, keder ye sikintiya isarettir. Tuvalete dustugunu ve ondan cikmadigini gormek, ruya sahibinin hapsedilecegine isarettir. Ruyada gorulen abdesthane, hanima da isaret eder.

Rüyada Abdesthane Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Abdesthane Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi