19 Mart 2024 Salı - Rüyada Acı Görmek Rüyada Acı Görmek
HaberTL.com

Rüyada Acı Görmek

15 Şubat 2018 868 Yorum Yap

Rüyada Acı Görmek

Acı rüya tabiri, Rüyamda Acı gördüm? Acı rüya yorumu, Acı ne demektir, Acı neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Acı gö..

Acı rüya tabiri, Rüyamda Acı gördüm? Acı rüya yorumu, Acı ne demektir, Acı neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Acı görmek ile alakalı tabirler? Acı ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Basta bir agri veya aci bulundugu seklinde bir ruya gormek, ruyayi gormus olan kimsenin is hayatina ve ozel yasantisina ait meselelerden baskalarina bahsetmek, huyundan vazgecmesinin gerektigini gosteren bir isarettir; dis agrisi, cok yakinda sevindirici bir mektup veya sevindirici bir haber alinacagina; kulak agrisi ise onemli bir projenin istege uygun bir sekilde gerceklesecegini haber verir. Ruyada bir yerinizin acidigini gormek, dostlarinizin igneli sozleriyle karisilacaginiza isarettir. Ruyada aci seyler yedigini gormek, iyiye yorulmaz. Boyle bir ruya goren dikkatli olmalidir. Çunku boyle bir ruya ko­turumluge isaretle tabir edilir.

Rüyada Acı Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Acı Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi