20 Mayıs 2024 Cumartesi - Rüyada Ad Görmek Rüyada Ad Görmek
HaberTL.com

Rüyada Ad Görmek

15 Şubat 2018 1010 Yorum Yap

Rüyada Ad Görmek

Ad rüya tabiri, Rüyamda Ad gördüm? Ad rüya yorumu, Ad ne demektir, Ad neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Ad görmek i..

Ad rüya tabiri, Rüyamda Ad gördüm? Ad rüya yorumu, Ad ne demektir, Ad neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Ad görmek ile alakalı tabirler? Ad ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada isminin degistigini gormek, hayra, saadete, se­lamete isarettir. Adinin kor, topal gibi bir isimle degistirildigini gormek ruyayi gorenin bu hale gelecegine, kendisinin asil adindan baska bir isimle cagrildigini gormek, cirkin bir isimse, hata isleye­cegine veya hastalanacagina, guzel bir isimse, yuksek ve serefli bir insan olmaya isarettir. Ruyada adinizla cagrildiginizi duymak, sizi sevindirecek cok guzel bir haberin mujdecisidir. Es dost arasinda itibarinizin da artacagina isarettir. Ruyasinda adinin (isminin) baska bir isimle degismis oldugunu gormek, hayra (iyiye) yorulur. Yani bu ruya yeni bir hayatin (mutlu yasamin) isaretidir. Ruyasinda adinin kotu bir adla degistigini (mesela; kor, to­pal ve aksak ve benzeri gibi isimlerle degismis oldugunu) gor­mek, iyiye ve hayra yorulmaz. Bu isimler gibi istenmeyen bir durumla karsilasilacagina isarettir.

Rüyada Ad Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Ad Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi