19 Mart 2024 Salı - Rüyada Ada Görmek Rüyada Ada Görmek
HaberTL.com

Rüyada Ada Görmek

15 Şubat 2018 984 Yorum Yap

Rüyada Ada Görmek

Ada rüya tabiri, Rüyamda Ada gördüm? Ada rüya yorumu, Ada ne demektir, Ada neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Ada gö..

Ada rüya tabiri, Rüyamda Ada gördüm? Ada rüya yorumu, Ada ne demektir, Ada neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Ada görmek ile alakalı tabirler? Ada ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada ada gormek, maksadina eremeyecegine, dost­lari tarafindan terk edilecegine, yalniz kalmaya isarettir. Adada oturdugunu gormek, eve gelecek gelinin istendigi gibi cikmayaca­gina. Adada avlanmak, buyuk bir tehlike gecirmeye, adanin deniz icinde kayboldugunu gormek, arzu edilen kadin veya erkekle ev­lenmeye ve bir kiz cocugu olacagina; adada yanardag gormek, go­renin kazancina gizli bir elin girdigine, dostlardan ve komsulardan sakinmak lazim geldigine isarettir. Ruyada ada gormek, beklenmedik bir kismet ve ele gele­cek para ile yorumlanir. Bir kimse ruyasinda bir ada gorse veya adada bulundugu­nu gorse yahut adaya ciktigini gorse, bu ruyayi goren kim­senin ummadigi ve beklemedigi bir yerden kendisine miras yoluyla mal veya para gelecegine isaret eder. Ruyada bir adadan yuzerek herhangi bir sahile ciktigini gor­mek, ruya sahibinin sikintilarindan kurtulup feraha ve se­lamete cikacagina isaret olarak tabir edilir. Ruyada ada gormek, ele gececek, paraya, mala veya mirasa isaret eder. Ruyada ada gormek, adaya cikmak ya da adada bulunmak, ruya sahibinin ummadigi bir yerden mirasa konacagi seklinde yorumlanir. Ruyada kayaliklarla kapli bir ada gormek, yalnizliga isaret eder. Ruyada yesil ada gormek, her turlu hayirli nîmete isaret eder. Ruyada uzerinde insanlarin yasadigi ada gormek, huzurlu ve sonu guzel olan hayata delalet eder. Ruyada bir adadan ayrildigini gormek, malin zarara ugrayacagina isarettir.

Rüyada Ada Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Ada Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi