19 Mart 2024 Salı - Rüyada Adak Görmek Rüyada Adak Görmek
HaberTL.com

Rüyada Adak Görmek

15 Şubat 2018 931 Yorum Yap

Rüyada Adak Görmek

Adak rüya tabiri, Rüyamda Adak gördüm? Adak rüya yorumu, Adak ne demektir, Adak neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Adak g..

Adak rüya tabiri, Rüyamda Adak gördüm? Adak rüya yorumu, Adak ne demektir, Adak neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Adak görmek ile alakalı tabirler? Adak ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada adak adamak, hayirli bir ise tesebbus ede­ceginize isarettir. Ruyada adak adadigini gormek, hayirli bir ise on ayak olunacagina isarettir. Ruyada adagini yerine getirdigini gormek, yeni bir is tut­maya isarettir. Ruyada adak satin aldigini gormek, murada ermeye isarettir. Ruyada adaginizin etinden dagittiginizi gormek, sevap isle­diginizi ve gunahlarinizin affedildigine isarettir. Ruyanizda adak gormeniz, bazen iyiye bazen de kotuye yorumlanir. Ruyada bir sey adadigini gormek, hayirli bir ise onder olmaya isaret eder. Ruyada adak satin almak, muradina erme­ye isaret eder. Ruyada adak icin bir suruden kurban aldi­ginizi gormeniz, verilen bir sozun yerine getirilecegine, korkudan emin olmaya, fayda ve menfaate yahut oruc tutmaya delalet eder. Ruyada aldiginiz adagi kesip dagitmadigi­nizi gormek ise zekatinizi eksik verdiginize isarettir. Ruyada size verilen bir adak etinden yedi­ginizi gormeniz, biri hakkinda kotu soz soyle­diginize isaret eder. Ruyada adak etinden dagittiginizi gorme­nizde, gunahlarinizin affedilecegine isaret eder.

Rüyada Adak Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Adak Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi