26 Mayıs 2024 Cuma - Rüyada Adam Görmek Rüyada Adam Görmek
HaberTL.com

Rüyada Adam Görmek

03 Ağustos 2018 838 Yorum Yap

Rüyada Adam Görmek

Adam rüya tabiri, Rüyamda Adam gördüm? Adam rüya yorumu, Adam ne demektir, Adam neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Adam g..

Adam rüya tabiri, Rüyamda Adam gördüm? Adam rüya yorumu, Adam ne demektir, Adam neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Adam görmek ile alakalı tabirler? Adam ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada adam gormek, evinizde mechul bir arkadas bulunmasina isarettir. Adam dovmek, gevezelik ve bosbogazlik edilecegine, adami asagilamak, kari cok olacak bir is yapmaya Adam taslamak, yapilacak bir iste veya ticarette zarara ugranacagina isarettir. Adam oldurmek, evvelce soylenip unutulmus olan ko­tu sozlerin yeniden tazelenecegine; adam yaralamak, kaybedilen bir seye kavusulacagina sevinmeye; adama kufretmek, suphe altinda bulunmaktan kurtulmaya; adam asmak, ruyayi goren icin hayatinin donum noktasi olacagina, yeni ve iyi bir devre baslayacagina isarettir. Adama fenalik etmek, korkulan suphelerden kurtulmaya; adama ekmek vermek, hafif bir hastalik gecirilecegine; para vermek, hak­kinda dedikodu yapilacagina, adamdan bir sey almak hastaliga isarettir. Ruyada tanimadiginiz herhangi bir adami gormek, yeni yeni dostlar edineceginize isaretle yorumlanir. Ruyada genc bir adam gormek ise, mujdeli ve iyi bir haber alinacagina isaretle tabir olunur. Ruyada bildiginiz (tanidiginiz) genc bir adami gormeniz, uzaktan bir mektup ve hayirli haberler alacaginiza ve ayni zamanda kaybetmis oldugunuz seyin geri donecegine isaret olarak yorumlanir. Ruyada bilmediginiz (tanimadiginiz) ihtiyar bir adami gor­mek ise, yukselise ve dileklerinizin gerceklesecegine dela­let ettigiyle tabir olunur.

Rüyada Adam Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Adam Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi