25 Mayıs 2024 Perşembe - Rüyada Alaca Hastalığı Görmek Rüyada Alaca Hastalığı Görmek
HaberTL.com

Rüyada Alaca Hastalığı Görmek

03 Ağustos 2018 851 Yorum Yap

Rüyada Alaca Hastalığı Görmek

Alaca Hastalığı rüya tabiri, Rüyamda Alaca Hastalığı gördüm? Alaca Hastalığı rüya yorumu, Alaca Hastalığı ne demektir, Alaca Hasta..

Alaca Hastalığı rüya tabiri, Rüyamda Alaca Hastalığı gördüm? Alaca Hastalığı rüya yorumu, Alaca Hastalığı ne demektir, Alaca Hastalığı neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Alaca Hastalığı görmek ile alakalı tabirler? Alaca Hastalığı ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyasinda alaca hastaligina tutuldugunu gormek, halk (toplum) arasinda saygiyla anilmaya ve Allah tarafindan da cok mal (rizik, nimet) verilecegine isarettir. Ruyasinda vucudunda bircok alaca hastaligi lekeleri gor­mek, sevmedigi bir isin olacagina isaretle yorumlanir. Ruyasinda alaca hastaligindan kurtulup, iyilestigini gor­mek, mal sahibi olacagina ve iyi bir habere isarettir. Ruyada alaca hastaligina yakalandigini gormek, ruya sahibinin halk arasinda saygi ile anilmasina ve Allah (c.c.) tarafindan verilecek cok mala isaret eder.

Rüyada Alaca Hastalığı Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Alaca Hastalığı Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi