23 Mayıs 2024 Salı - Rüyada Bademcik Görmek Rüyada Bademcik Görmek
HaberTL.com

Rüyada Bademcik Görmek

04 Ağustos 2018 899 Yorum Yap

Rüyada Bademcik Görmek

Bademcik rüya tabiri, Rüyamda Bademcik gördüm? Bademcik rüya yorumu, Bademcik ne demektir, Bademcik neye işaret eder ve yorumlanır..

Bademcik rüya tabiri, Rüyamda Bademcik gördüm? Bademcik rüya yorumu, Bademcik ne demektir, Bademcik neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Bademcik görmek ile alakalı tabirler? Bademcik ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada bademcik rahatsizligi gecirmek, ha­yatinizda duzensiz gecen gunlerinizin bundan boyle ayni sekilde gidecegine isaret eder. Bademcik ameliyati gecirdiginizi gormek ustunuzdeki sikintilari atarak feraha kavusacagmiza ve hayatta ba­sarili olacaginiza isaret eder. Ruyada gorulen bademcik, gecici huzursuzluk ve iste eksiklige isaret seklinde yorumlanir. Bir kimse ruyasinda ba­demciklerinin sismis oldugunu ve bu nedenle bogazindan rahatsizlik cektigini gorse, bu ruyasi onun gunluk islerinin bozulacagina ve bu yuzden sıkıntı ve huzursuzluk cekece­gine, islerindeki aksiliklerin, islerini aksatacagina ve isle­rinin bir sure durgunlasacagina isaret olarak yorumlanir. Ruyada bademciklerinin rahatsiz oldugunu gormek, gunluk hayatta bazi sikintilara isaret eder.

Rüyada Bademcik Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Bademcik Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi