20 Mayıs 2024 Cumartesi - Rüyada Bağırmak Rüyada Bağırmak
HaberTL.com

Rüyada Bağırmak

04 Ağustos 2018 920 Yorum Yap

Rüyada Bağırmak

Bağırmak rüya tabiri, Rüyamda Bağırmak gördüm? Bağırmak rüya yorumu, Bağırmak ne demektir, Bağırmak neye işaret eder ve yorumlanır..

Bağırmak rüya tabiri, Rüyamda Bağırmak gördüm? Bağırmak rüya yorumu, Bağırmak ne demektir, Bağırmak neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Bağırmak görmek ile alakalı tabirler? Bağırmak ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada bir kimseye bagirdiginizi gormek, bir tehlikeye maruz kalacaginiza isarettir. Ruyasinda bagirdigini gormek, sevdiklerinden ay­ri dusulecegine isarettir. Kirmani'nin yorumu. Ruyasinda sokakta duzgun kiyafetli ve yasli bir adamin anlamli birtakim sozler soyleyerek bagirdi­gini gormek, bu senenin bereketli ve iyi bir sene olacagina, ticaret islerinin karli kazancli bir sene gorecegine isarettir. Ruyada bagirip cagirdigini gormek, bir fit­neyi veya bir mevsimi ya da insanlarin basina topladiklari muhim bir hususu musahede et­meye isaret eder. Yine ruyada bagirip cagirdigini gormek, cok konusmaya da isaret eder. Ruyada bagirdigini gormek, ruya sahibinin sevdigi ya da sevdiklerinden ayri dusmesine isaret eder. Ruyada sokakta bulunan yasli bir adamin bagirdigini gormek, o senenin bereketli olaca­gina isaret eder. Satilik bir mal icin bir tellalin bagirdigini gormek, yalan habere isaret eder. Ruyada bos yere bagirip cagiran adami gormek, batil ve yanlis soz soylemeye isaret eder. Bazen de ruyada bos yere bagirip cagiran adami gormek, Hakk'la batilin arasini ayiran, akilli ve anlayisli bir kimseye isaret eder.

Rüyada Bağırmak ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Bağırmak rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
YorumlarToplam 1 yorum yapılmıştır.
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
    S
    6 yıl önce
    Serkan
    Rüyamda çok bağırıyorum ama sesimi kimse duymuyoremoticon
    0  0 Yanıtla
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi