29 Mart 2024 Cuma - Rüyada Caymak Rüyada Caymak
HaberTL.com

Rüyada Caymak

15 Şubat 2018 895 Yorum Yap

Rüyada Caymak

Caymak rüya tabiri, Rüyamda Caymak gördüm? Caymak rüya yorumu, Caymak ne demektir, Caymak neye işaret eder ve yorumlanır? Rüy..

Caymak rüya tabiri, Rüyamda Caymak gördüm? Caymak rüya yorumu, Caymak ne demektir, Caymak neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Caymak görmek ile alakalı tabirler? Caymak ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada verdiginiz sozden caydiginizi gormek, dostlarinizin arasinda itibarinizin gittikce azalmakta olduguna, bir arkadasinizin verdigi sozden caydigini gormek, herkese suphe ile bakmakta ve guvenmemekte hakli oldugunuza isaret eder. Bir kimse ruyasinda kendisini verdigi sozden caydi­gini gorse, bu onun (ruyayi gorenin) dost ve arkadaslari ara­sindaki saygi ve itibarinin azaldigina veya azalacagina isaret olarak yorumlanir. Bir kimse ruyasinda bir arkadasinin vermis oldugu soz­den caydigini gorse, ruyayi goren kisinin kimseye guven­medigine ve bu gorusunde de hakli olduguna isarettir. Ruyada verdiginiz sozden caydiginizi gor­meniz, itibar ve guvenirliliginizin gittikce azal­makta olduguna yorumlanir.

Rüyada Caymak ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Caymak rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi