26 Mayıs 2024 Cuma - Rüyada Dağarcık Görmek Rüyada Dağarcık Görmek
HaberTL.com

Rüyada Dağarcık Görmek

15 Şubat 2018 953 Yorum Yap

Rüyada Dağarcık Görmek

Dağarcık rüya tabiri, Rüyamda Dağarcık gördüm? Dağarcık rüya yorumu, Dağarcık ne demektir, Dağarcık neye işaret eder ve yorumlanır..

Dağarcık rüya tabiri, Rüyamda Dağarcık gördüm? Dağarcık rüya yorumu, Dağarcık ne demektir, Dağarcık neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Dağarcık görmek ile alakalı tabirler? Dağarcık ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada dagarcik gormek, sir saklayan kimseyi temsil eder seklinde tabir olunur. Bazi yorumculara gore, dagarcik gormek, malin korunma­si ve esyanin korunmasini saglayan kimseye benzetilmis­tir. Bu yoruma gore dagarcik gormek koruyuculuk ve bek­cilik ile tabir olunur. Bazen de ruyada dagarcik gormek, yolculuga veya cocuga isaret ile tabir edilir. Bir kimsenin ruyada dagarcik gormesi, sir saklamak ile tabir olunur. Bazi kere de dagarcik gormek, malin mu­hafizi ve esyanin bekcisine isarettir. Yine dagarcik ruyasi, yolculuga ve cocuga isarettir. Ruyada dagarcigin aniden elinden yok ol­dugunu gormek, bazi menfaatlerinin elden gidecegine isaret eder.

Rüyada Dağarcık Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Dağarcık Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi