23 Mayıs 2024 Salı - Rüyada Damar Görmek Rüyada Damar Görmek
HaberTL.com

Rüyada Damar Görmek

15 Şubat 2018 1037 Yorum Yap

Rüyada Damar Görmek

Damar rüya tabiri, Rüyamda Damar gördüm? Damar rüya yorumu, Damar ne demektir, Damar neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada D..

Damar rüya tabiri, Rüyamda Damar gördüm? Damar rüya yorumu, Damar ne demektir, Damar neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Damar görmek ile alakalı tabirler? Damar ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada damar ve sinirlerde bir agri, bir sizi oldugunu gormek, uzuntu, keder ve sikin­tiya isaret eder. Ruyada sinirlerinden veya damarlarindan birinin koptugunu gormek, islerin cikmaza girecegine ve bozukluguna isaret eder. Ruyada gorulen damar guzel ve duzgun olursa, ruya sahibi kimsenin durumunun guzelligine ve iyiligine isa­ret, gorulen damar bozuk ve kotu durumda olursa, ruyayi gorenin durumunun kotu ve bozuk olusuna isaret eder. Ruyada gorulen damarlar, insanin soy ve akrabalarina isa­retle yorumlanir. Damarlarindan birinin yok oldugunu go­ren kimse, akrabalarindan ayrilacagina, onlardan ayri du­secegine isaret ile yorumlanir. Ruyasinda damarinin kesildigini gormek iyi degildir. Bu ruyasi onun, hastalanacagina ve sagliginin bozulacagina isarettir. Bir kimsenin ruyada damar gormesi, ev halki veya akrabalari ile tabir olunur. Ruyada gorulen damarin guzelligi o zatin guzelligine, damarin bozuklugu da yine o ki­sinin bozukluguna isarettir. Ruyada damar ve sinirlerinin arttigini gor­mek, yakin akraba ve neslin artacagina isaret eder. Ruyada damarinin tikandigini veya damari­nin kesildigini gormek, silayi rahimi terk etme­ye, akrabasi ile iliskisini kesmeye ve akrabasin­dan ayrilmasina isarettir.  Ruyada damarlardan birinin veya tamami­nin kesildiginin gorulmesi, ruya sahibinin bahce ve bostaninin su yolunda meydana ge­lecek bozukluga isarettir. İnsanin damari asiret ve kabilesidir. Ruyada damarlarindan birinin yok oldugu­nu gormek, olum veya ziyaret etmemekle ak­rabasindan ayrilmaya isaret eder. Damarlar bostanin su kanali gibidir. Çunku insan da agaca benzer. Damardan Kan Aktigini GormekBir kimsenin ruyada elinin damarlarindan kan aktigini gormesi, eger zengin ise, o kan miktari elinden mal gidecegine isarettir. Fakir bir kimsenin ruyada elinin damarla­rindan kan aktigini gormesi, akan kan miktari ele gececek mala isaret eder. Ruyada damarlarinizdan kan aktigini gormek, zenginler icin fakirlige, yoksulluk icinde yasayanlar icin bir mik­tar zenginlesmeye isarettir.

Rüyada Damar Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Damar Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi