20 Mayıs 2024 Cumartesi - Rüyada Ejderha Görmek Rüyada Ejderha Görmek
HaberTL.com

Rüyada Ejderha Görmek

15 Şubat 2018 1009 Yorum Yap

Rüyada Ejderha Görmek

Ejderha rüya tabiri, Rüyamda Ejderha gördüm? Ejderha rüya yorumu, Ejderha ne demektir, Ejderha neye işaret eder ve yorumlanır? R&u..

Ejderha rüya tabiri, Rüyamda Ejderha gördüm? Ejderha rüya yorumu, Ejderha ne demektir, Ejderha neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Ejderha görmek ile alakalı tabirler? Ejderha ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada ejderha gormek devlet reisini veya bu­yuk bir yangin gormeye isaret eder. İki uc basli ejderha siddet ve heybete, hastanin ejderha gormesi olecegine isarettir. Yedi basli bir ejderha gormek gayet kuvvetli bir dusmana yorumlanir. Ruyada ejderha gormek, zafere isarettir. Ruyada ej­derha goren kimse, dusmanlarina karsi galip (ustun) gele­cegine isarettir. Ruyada ejderha gormek, dusmani alt et­mek ile yorumlanir. Hasta olan bir kimsenin ruyasinda ejderha gormesi, kendi olumune isarettir, yorumu yapilir. Bir kimsenin ruyada yedi basli bir ejderha gormesi, fitne ve fesada, cikacak dedikoduya isaret olarak yorumlanir. Uykusunda (ruyada) kisinin iki ve uc basli ejderha gormesi, kudretli ve guclu olmaya isaret olarak yorumlanir.  Birkac basli ejderha, kotuluk ve zararda asiri giden yoneticiye isaret eder. Ruyada ejderha gormek, dehsetli ve siddet ehliyoneticiye isarettir. Veya yakici atese isaret eder. Ruyada kendisini ejderha olmus gormek, omrunun uzun olacagina veya eline mulk ve saltanat gececegine isaret eder. Ejderhanin kisiyi suya dogru cekmesi, dev­let buyugu veya amiri tarafindan dunyevi azaba ugrayacagina yahut Allah (c.c.) tarafin­dan uhrevi azaba ugrayacagina isarettir. Ejderha oldugunu yahut ona bindigini gormek, ehil olanlar icin yoneticilige, sultan tarafindan gelecek dunyaliga yahut uzun omre isarettir. Ejderhanin etini yedigini gormek, bir mala sahip olmaya isarettir. Kadinin ruyada ejderha dogurdugunu gor­mesi, sakat ve koturum bir cocuk dunyaya etirmesine isarettir. Ruyayi goren kadin takva ehli ise; serefli ve hatip bir oglan cocugu ol­masina isarettir. Zararsiz bir ejderhanin kendisine dogru geldigini veya kendisine bir sey verdigini yahut kendisiyle konustugunu gormek, o kimse icin meydana gelecek hayra isarettir. Ejderhanin adam oldugunu gormek, ordu­dan bir askeri; ejderhanin kadin oldugunu oormek, kadin askerden bir askere isarettir. Ejderha, bazen dusmanligini gizleyen, her turlu ser ve kotuluklerin sahibi olan bir dus­mana isaret eder. Bir ejderhaya sahip oldugunu gormek, akilsiz bir kimseye zafer bulmaya isaret eder.

Rüyada Ejderha Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Ejderha Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi