23 Mayıs 2024 Salı - Rüyada Ekin Görmek Rüyada Ekin Görmek
HaberTL.com

Rüyada Ekin Görmek

15 Şubat 2018 879 Yorum Yap

Rüyada Ekin Görmek

Ekin rüya tabiri, Rüyamda Ekin gördüm? Ekin rüya yorumu, Ekin ne demektir, Ekin neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Ekin g..

Ekin rüya tabiri, Rüyamda Ekin gördüm? Ekin rüya yorumu, Ekin ne demektir, Ekin neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Ekin görmek ile alakalı tabirler? Ekin ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada bugday ekmek evlat sahibi olacaginiza isaret eder. Baskasinin tarlasina ekin ekmek tarla sahibi ile aranizda ci­kacak bir kavgaya isaret eder. Ekin yanmasi kitlik dolayisiyla za­rurete dusulecegine, ornek denilecek derecede guzel ve yesil bir tarlada gezinmek hayirli islerle ugrasilacagina,bir yere ekin ekmek evli iseniz cocuga, bekar iseniz evlenmeye isaret eder. Uykusunda (ruya da) mevsiminde yesil ekin gormek, iyi­dir. Yesil ekin gormek, ruya sahibinin, maksat ve amacina kavusmaya, dilek ve muradina ermeye erecegine isarettir. Alem-i menamda mevsimsiz (mevsimi disinda) yesil ekin gormek, iyi degildir. Bu ruya, ayriliga, islerde terslige, aksi­lige veya beklenmedik bir anda ruya sahibinin bir dilegi­nin gerceklesmesine, dileginin olmasina isarettir. Cabir-i Magribi'nin yorumu. Bir kimsenin ruyada kendisi­ne ait bir ekinin yandigini veya bir baska sekilde ekinin te­lef oldugunu gormesi, onun hukumet tarafindan zarar go­recegine isaret eder seklinde tabir olunmustur.

Rüyada Ekin Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Ekin Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi