24 Mayıs 2024 Çarşamba - Rüyada Gaddar Görmek Rüyada Gaddar Görmek
HaberTL.com

Rüyada Gaddar Görmek

26 Ağustos 2018 1001 Yorum Yap

Rüyada Gaddar Görmek

Gaddar rüya tabiri, Rüyamda Gaddar gördüm? Gaddar rüya yorumu, Gaddar ne demektir, Gaddar neye işaret eder ve yorumlanır? Rüy..

Gaddar rüya tabiri, Rüyamda Gaddar gördüm? Gaddar rüya yorumu, Gaddar ne demektir, Gaddar neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Gaddar görmek ile alakalı tabirler? Gaddar ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Bir kimsenin ruyada gaddar (acimasiz, merhametsiz) ve kati yurekli bildigi ve tanidigi bir kisiyi gormesi, iyidir. Ruya sahibi kisinin o kimseden iyilik gorecegine veyahut ruya sahibinin o gordugu gaddar adama iyilik yapacagina isarettir denmistir. Ruyasinda kendisini gaddar (merhametsiz) oldugunu gormek de birisine veya birilerine iyilik yapacagina isarettir denmistir. Ruyada iktidar sahibi kimse tarafindan ya­pilan gaddarlik, mahvolmaya ve ulkenin harap olmasina isaret eder. Bir kimsenin ruyada eziyete ugrattigi ada­min kendisine beddua ettigini gormesi, o kimsenin Allah'in (c. c. ) azabindan sakinmasi­na isaret eder. Bir kimsenin ruyada eziyete ugradigini ve kendisine eziyet edene beddua ettigini gor­mesi, o kimsenin kendisine eziyet eden kisiye karsi galip gelmesine isaret eder. Ruyada kati yurekli, merhametsiz ve aci­masiz bildiginiz bir adami gormek, o kimse­den gelecek iyilige veya o kimseye yapacaginiz bir iyilige isaret eder.

Rüyada Gaddar Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Gaddar Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi