25 Mayıs 2024 Perşembe - Rüyada Galibiyet Görmek Rüyada Galibiyet Görmek
HaberTL.com

Rüyada Galibiyet Görmek

26 Ağustos 2018 988 Yorum Yap

Rüyada Galibiyet Görmek

Galibiyet rüya tabiri, Rüyamda Galibiyet gördüm? Galibiyet rüya yorumu, Galibiyet ne demektir, Galibiyet neye işaret eder ve yorum..

Galibiyet rüya tabiri, Rüyamda Galibiyet gördüm? Galibiyet rüya yorumu, Galibiyet ne demektir, Galibiyet neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Galibiyet görmek ile alakalı tabirler? Galibiyet ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyanizda galip geldiginizi gormek, sevinecegini­ze ve uzuntu ve kederden kurtulacaginiza isaret eder. Ruyada herhangi bir adama veya dusmana karsi galip geldigini gormek, sevince yahut uzuntu ve sıkıntıdan kurtulmaya isaret eder. Kisinin ruyada herhangi bir kimseye veya dusmana karsi galip (ustun) geldigini gormesi, sevince ve feraha isarettir denmistir. Bazi yorumculara gore, ruyada galip geldigini gormek, hayvan cinsinden olan dusmani (zararli hayvan) helak edip yok etmeye isarettir seklinde yorumlanmistir. Hasta bir kimsenin ruyada galip geldigini gormesi, hastaliktan iyilesmeye isaret eder. Yine ruyada galip gelmek, hayvan cinsin­den olan dusmani yenmeye isaret eder.

Rüyada Galibiyet Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Galibiyet Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi