29 Mart 2024 Cuma - Rüyada Gam Görmek Rüyada Gam Görmek
HaberTL.com

Rüyada Gam Görmek

26 Ağustos 2018 840 Yorum Yap

Rüyada Gam Görmek

Gam rüya tabiri, Rüyamda Gam gördüm? Gam rüya yorumu, Gam ne demektir, Gam neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Gam gö..

Gam rüya tabiri, Rüyamda Gam gördüm? Gam rüya yorumu, Gam ne demektir, Gam neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Gam görmek ile alakalı tabirler? Gam ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Bazi yorumculara (tabircilere) gore ise, kendisini ruyada gamli (kederli-uzuntulu) goren kimse buyuk bir hata ve gunah isleyip ondan pismanlik duyacagina isarettir. Ruyasinda gaminin (keder ve uzuntusunun) gectigini (gittigi­ni) goren kimse, gunah ve hatalarindan tovbe edecegine isarettir seklinde tabir olunur. Ruyada kendisini gamli halde gormek, ruya sahibinin alacagi bir haberle sevinecegine ayri­ca sakin bir hayata kavusacagina isaret eder.  Bazen ruyada kendini gamli halde gormek, buyuk bir gunah islemeye ve ondan pismanlik duymaya da isaret edebilir.  Ruyasinda kendisini gamli (kederli) bir durumda goren kimse, alacagi bir haberle sevinecegine ve sakin huzurlu bir hayata kavusacagina isarettir. Ruyada gaminin gittigini ve ondan kurtul­dugunu gormek ise, gunahlarindan tovbe et­meye isaret eder.

Rüyada Gam Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Gam Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi