25 Mayıs 2024 Perşembe - Rüyada Had Cezası Görmek Rüyada Had Cezası Görmek
HaberTL.com

Rüyada Had Cezası Görmek

28 Ağustos 2018 839 Yorum Yap

Rüyada Had Cezası Görmek

Had Cezası rüya tabiri, Rüyamda Had Cezası gördüm? Had Cezası rüya yorumu, Had Cezası ne demektir, Had Cezası neye işaret eder ve ..

Had Cezası rüya tabiri, Rüyamda Had Cezası gördüm? Had Cezası rüya yorumu, Had Cezası ne demektir, Had Cezası neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Had Cezası görmek ile alakalı tabirler? Had Cezası ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyasinda bir kimse, kendisi veya herhangi bir kimse icin had cezasi istendigini gorse, bu ruya, ruyayi go­ren kimsenin borclu olduguna ve borclu olarak arandigina isarettir, seklinde tabir olunur. Bir kimse ruyada birisi veya kendisi hakkin­da had cezasi talep edildigini gorse, borca ve borclu olarak aranmaya isarettir. Bekar birinin had cezasi gormesi, evlenme­ye ve kotuluklerden korunmaya delalet eder. Bazen had cezasi, gunahlarin magfiretine isaret eder. Bazen de had cezasi, kisinin haddini bil­mesine isaret eder.

Rüyada Had Cezası Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Had Cezası Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi