24 Mayıs 2024 Çarşamba - Rüyada İbrik Görmek Rüyada İbrik Görmek
HaberTL.com

Rüyada İbrik Görmek

30 Ağustos 2018 838 Yorum Yap

Rüyada İbrik Görmek

İbrik rüya tabiri, Rüyamda İbrik gördüm? İbrik rüya yorumu, İbrik ne demektir, İbrik neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada İ..

İbrik rüya tabiri, Rüyamda İbrik gördüm? İbrik rüya yorumu, İbrik ne demektir, İbrik neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada İbrik görmek ile alakalı tabirler? İbrik ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Gunahkar bir kimsenin ruyada ibrik gor­mesi, tovbe etmeye isaret eder. Hamile olan bir kadinin riyada ibrik gor­mesi, erkek cocuga isarettir. Ruyada ibrik gormek, gizli sirlari bilen bir erkek cocuga da isaret eder. Ruyada abdest alinan ibrikleri bir araya toplamak, cennete gitmeye sebep olacak gu­zel amelleri islemeye isaret eder. Ruyada ibrigin kiymetinin yuksek oldugu­nu gormek, ruya sahibinin kiymeti ve saninin artacagina isaret eder. Ruyada ibrikteki su ile abdest aldigini gor­mek, gunahlardan arinmaya, ferah ve nîmete isaret eder. Ruyada gorulen ibrik, oyuna, gulme ve kahkahaya da isaret eder. Yine ruyada ibrik gormek, temiz ve pak hanima, yardimciya, dine, vucut sagligina, I uzun omre, mal ve nîmete, hayir, bereket ve mirasa da yorumlanir. Ruyada ibrik gormek, iyilik ve hayra yorulur. Gunahkar bir kimsenin ibrik gormesi, tovbe edecegine isarettir. Ha­mile bir kadin ruyasinda ibrik gorse, erkek bir evladi ola­cagina isarettir. Cafer-i Sadik (r. a. )'in yorumuKisinin ruyada ibrik gormesi, su cihetlerden birine veya bir kacma isaretle yorumlanir. Dogruluk sahibi iyi huylu zevceye isaretle,Hizmetinde bulunan birine (hizmetkara) isaretle,Hizmetci kadina isaretle,Dinde iyi ve olgunlasmis olmaya isaretle,Vucut sagligina, afiyete isaretle,Uzun omurlu olmaya isaretle,Mal ve nimete ermeye isaretle,Hayra ermeye, bol berekete ve mirasa kavusmaya isaretle yorumlanir demistir.

Rüyada İbrik Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada İbrik Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi