29 Mart 2024 Cuma - Rüyada İflas Etmek Rüyada İflas Etmek
HaberTL.com

Rüyada İflas Etmek

30 Ağustos 2018 895 Yorum Yap

Rüyada İflas Etmek

İflas Etmek rüya tabiri, Rüyamda İflas Etmek gördüm? İflas Etmek rüya yorumu, İflas Etmek ne demektir, İflas Etmek neye işaret ede..

İflas Etmek rüya tabiri, Rüyamda İflas Etmek gördüm? İflas Etmek rüya yorumu, İflas Etmek ne demektir, İflas Etmek neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada İflas Etmek görmek ile alakalı tabirler? İflas Etmek ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada iflas ettiginizi gormek, islerinizin bozulaca­gina, fakir duseceginize isaret sayilir. Bir tuccarin iflas ettigini gor­mek, o tuccarin islerinin bozulacagina ve itibarinin sarsilacagina yorumlanir. Ruyada iflas ettiginizi gormek, buyuk bir kazancla basa­riniza isarettir. Bir kimsenin ruyada iflas ettigini gormesi, onun ecelinin yaklastigina pek yakinda olecegine isarettir. Rizkinin ke­sildigine isaret de eder denmistir. Bazi kere de iflas ruyasi, memleketinden ayrilip baska bir yere goc etmeye de isaret eder seklinde yorumlanmistir. Ruyasinda iflas ettigini gormek, bulundugu makam ve mevkiden atilacagina elindeki nimetin gitmesine ve si­kintiya dusmeye de isaret olarak yorumlanmistir. Ruyada iflas ettigini gormek, ruya sahibinin din ve dunyasindaki noksanligina isaret eder. Bazen ruyada iflas ettigini gormek, rizkinin kesilmesine isaret eder. Bazen de ruyada iflas ettigini gormek, memleketinden baska bir yere goc etmesine isaret eder. Bazi kere de ruyada iflas etmek, bulundu­gu mevkiden asagi dusmeye, eldeki nîmetin gitmesine ve uzuntuye isaret eder. Yine ruyada iflas etmek, sanatindan daha asagi bir sanata isaret eder. Hasta bir kimsenin ruyada iflas ettigini gormesi, rizkin kesilmesine yahut olebilecegi­ne isaret eder.

Rüyada İflas Etmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada İflas Etmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi