20 Mayıs 2024 Cumartesi - Rüyada İhtiyar Görmek Rüyada İhtiyar Görmek
HaberTL.com

Rüyada İhtiyar Görmek

30 Ağustos 2018 945 Yorum Yap

Rüyada İhtiyar Görmek

İhtiyar rüya tabiri, Rüyamda İhtiyar gördüm? İhtiyar rüya yorumu, İhtiyar ne demektir, İhtiyar neye işaret eder ve yorumlanır? R&u..

İhtiyar rüya tabiri, Rüyamda İhtiyar gördüm? İhtiyar rüya yorumu, İhtiyar ne demektir, İhtiyar neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada İhtiyar görmek ile alakalı tabirler? İhtiyar ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada ihtiyar bir adam gormek, ihtiyara selam vermek, ihtiyarin ardindan yuruyerek evine gitmek gidenin mevkice yukselecegine, ruyada genc gormek, buyuk bir uzuntuye tutula­caginiza veya bir yakininizdan olum haberi alacaginiza isarettir. Bir kimsenin ruyada ihtiyar biriyle karsilasip konus­tugunu gormesi, ruya sahibinin uzun omurlu veya omru­nun uzun olacagina isaretle yorumlanir demislerdir. Ruyasinda beyaz sakalli bir ihtiyar gormek, ruya sahibinin guzel ve mutlu gunler gorecegine isaretle yorumlanmistir. Bir kimsenin ruyada ihtiyar bir adamin arkasinda yurudu­gunu gormesi, ruyayi goren sahsin, buyuklerin sozlerini dinledigine ve onlarin nasihat dolu sozlerine uyduguna isarettir seklinde yorumlanmistir. Ruyada ihtiyar ve cok yasli birisini gormek, uzun omre isaret eder. Ruyada saclari agarmis nur yuzlu bir ihti­yar gormek, devlet ve saadete isaret eder. Ruyada ihtiyar bir kimseye selam verdigini ve onun arkasindan gittigini gormek, makam ve mevkice yukseklige isaret eder. Bazen de ruyada ihtiyar bir adamin arkasindan yurudugunu gormek, buyuklerin sozu­nu dinlemeye ve onlara tabi olmaya isarettir.

Rüyada İhtiyar Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada İhtiyar Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  Toplam oy: 3
3
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi