19 Mart 2024 Salı - Rüyada Kaburga Kemiği Görmek Rüyada Kaburga Kemiği Görmek
HaberTL.com

Rüyada Kaburga Kemiği Görmek

18 Şubat 2018 1338 Yorum Yap

Rüyada Kaburga Kemiği Görmek

Kaburga Kemiği rüya tabiri, Rüyamda Kaburga Kemiği gördüm? Kaburga Kemiği rüya yorumu, Kaburga Kemiği ne demektir, Kaburga Kemiği ..

Kaburga Kemiği rüya tabiri, Rüyamda Kaburga Kemiği gördüm? Kaburga Kemiği rüya yorumu, Kaburga Kemiği ne demektir, Kaburga Kemiği neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Kaburga Kemiği görmek ile alakalı tabirler? Kaburga Kemiği ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada kaburga kemigi gormek, kadina isarettir. Kaburga kemiginin cildinin ustune ciktigini gorme icindeki sikintili durumdan kurtulmaya kaburga kemiklerinin bu­yudugunu gormek, rizkin artmasma veya hastaliktan kurtulmaya yorumlanir.

Ruyada Kaburga Kemiklerinin Olmadigini Gormek

Kaburga kemiklerinin olmadigini gormek, aile fertle­rinden birinin kaybedilecegine isarettir. Ayrica ev hal­kindan (aileden) birinin vefat edecegine (olecegine) isaretle tabir olunur. Ruyada kaburga kemigi gormek, hem ka­din, hem erkek, icin evlilige isarettir. Ruyada gorulen kaburga kemikleri, bazi kere de sineye ce­kilecek zorluklara, insana iskence veren mesakkatlere ve­ya lezzet ve sevinclere veya azaplara isaret eder. Ruyasinda kaburga kemiklerinin derileri altindan disariya dogru cikmis oldugunu gormek, bir iskence ve bir siddetle karsilasilacagindan korkulur seklinde tabir olunur. Ruyada kaburga kemikleri gormek, kadinlara isaret eder. Bu sebeple kaburga kemiklerinden birinde meydana gelen seyin tabiri o seyin kadinlarda meydana gelmesine isaret eder. Çunku kadinlar kaburgadan yaratilmislardir. Bazi kere de ruyada gorulen kaburga kemikleri rutbe ve yasta farkli dostluk, sevgi ve birbirlerine uygun olan aile ve akrabalarina isarettir. Yine kaburga kemikleri gormek, gizli islere, dokumacilik icin gerekli aletlere; insanin sinesine cektigi sevgi, nefret, elem, keder, sevinc, iskence, mesakkat, lezzet ve azap gibi cok farkli duygulara; insanin kalp ve ruhunda esen firtinalara; insani kendine has varlik kilan ic dunyasina isaret eder. Bir kimsenin ruyada kaburga kemiklerinin buyudugunu veya kemiklerin uzerindeki et ve derinin kalinlastigini gormesi, rizka, sismanlasmaya ve hastaliktan sifa bulmaya isaret eder. Ruyada kaburga kemiklerinin yok oldugunu gormek, aile, mal ve cocuktan kaburga kemiklerinin isaret ettigi bir seyin kaybolmasina isarettir. Bazen bu ruyayi gorenin hatali bir is yapacagina, bazen de bu ruya yaslanmaktan ve hastaliktan belinin bukulmesine isaret eder. Gogus kafesini meydana getiren kemikler kadina isaret ettiginden, bu kemigin kirilmasi, esine karsi hasin ve kaba davranmaya isaret eder.

Rüyada Kaburga Kemiği Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Kaburga Kemiği Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi