24 Mayıs 2024 Çarşamba - Rüyada Kadeh Görmek Rüyada Kadeh Görmek
HaberTL.com

Rüyada Kadeh Görmek

18 Şubat 2018 1108 Yorum Yap

Rüyada Kadeh Görmek

Kadeh rüya tabiri, Rüyamda Kadeh gördüm? Kadeh rüya yorumu, Kadeh ne demektir, Kadeh neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada K..

Kadeh rüya tabiri, Rüyamda Kadeh gördüm? Kadeh rüya yorumu, Kadeh ne demektir, Kadeh neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Kadeh görmek ile alakalı tabirler? Kadeh ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada kadeh gormek, evlilik ve cocuk ile yorumlanir. Size su dolu bir kadeh verildigini gormek, bekarsaniz evleneceginize isarettir. O sudan ictiginizi gormek, bu evlilikten bir cocugunuzun olacagina isaret eder, kadehinizde sarap varsa ve bundan icerseniz cocugunuzun dedikoducu, zevk ve eglenceye duskun olacagina isaret olarak yorumlanir. Kadehinizi kaybettiginizi veya sattiginizi gormek, bosanmaya, sayet bekar iseniz herhangi bir zarara ugrayacaginiza isaret sayilir. Kadehteki su vs. nin dokuldugunu gormek, buyuk bir zarara ugrayacaginiza yorumlanir. Ruya da kadeh gormek, ese (zevceye) ve hizmetciye isaretle yorumlanir. Ruya da gorulen altin ve gumus kadehler, saglamligi yonunden dolayi, cam ve billur kadehlerden yorum olarak daha iyiye ve daha cok hayra isaret eder. Bazi kere ruya da gorulen cam ve billur kadehler, gizliliklerin ve gizli, kapali seylerin meydana (aciga) cikmasina veya cikacagina isaretle yorumlanir. Ruyada gorulen ici dolu kadeh, hamile olan bir kadina isaretle yorumlanir. Şayet, kadehte bulunan suyun dokuldugunu gorse, bu ruya, hamile olan kadin cocugunu dusurur veya dusurecegine isarettir. Ruyasinda kadehin kirildigini gorse, o zaman hanim (karisi) olur veya olecegine isarettir. Ruyasinda bir kadehi oldugunu ve kadehin elinden dusup kirildigini ve kadehin icindeki suyun elinde kaldigini gormek, bu ruyasi ruyayi goren kimsenin haniminin hamile oldugunu ve bir erkek cocuk dunyaya getirecegine bir erkek cocuk doguracagini ve kadinin (karisinin) olecegini ve cocugun saglikla yasayacagini bildiren bir isarettir. Eger kadeh kirilmayip da icindeki suyun dokuldugunu gorurse, o zaman da annesinin yasayip dogan cocugun olecegine isarettir. Bazi kere de, ruyada gorulen billur kadehler kirilir madde olduklari sebepten sikintiya isarettir, demislerdir. Ruyada kadeh gormek, kadina, hizmetciye, rizka, hamile kadina, mal ve servete isaret eder. Ruyada gorulen kadehler, kadinlarin ceyizlerinde bulunduklarindan dolayi mala isarettir. Bazen ruyada gorulen kadeh, rizka isaret eder. Ruyada dolu kadeh gormek, hamile kadina isarettir. Ruyada kadehin kirilmasi, kadinin ahirete gocebilecegine isaret eder. Yine ruyada kadehleri yedigini gormek de, sikinti ile tabir olunur.

Rüyada Kadeh Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Kadeh Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi