18 Mayıs 2024 Perşembe - Rüyada Kafes Görmek Rüyada Kafes Görmek
HaberTL.com

Rüyada Kafes Görmek

01 Eylül 2018 833 Yorum Yap

Rüyada Kafes Görmek

Kafes rüya tabiri, Rüyamda Kafes gördüm? Kafes rüya yorumu, Kafes ne demektir, Kafes neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada K..

Kafes rüya tabiri, Rüyamda Kafes gördüm? Kafes rüya yorumu, Kafes ne demektir, Kafes neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Kafes görmek ile alakalı tabirler? Kafes ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada pencere kafesi gormek, kiskanc oldugunu­za ve sir sakladiginiza isaret sayilir. Kus kafesi gormek, bir hiley­le birini aldatmayi dusundugunuze yorumlanir. Ruyada kafes gormek, iyi degildir. Kafes gormek, zin­dan, hapishane, keder ve sıkıntıya isaret eder. Bazi yorumculara gore kafes gormek, evlenmeye veya bir ev almaya isaret eder seklinde tabir olunur. Bir kimse, ruyasinda tavuklarin barindigi veya kus cinsinden bir seyin barindigi bir kafes aldigini gorse, o kimsenin bu gordugu ruyasi, bir ev satin alacagina isaretle yorumlanir. Tavukla­rini o aldigi kafese koydugunu gorse, ailesini, coluk cocu­gunu o satin aldigi eve tasir veya tasiyacagina isaret eder. Ruyasinda bir kafese basini sokup sokaklarda dolastigini goren kimse, satin aldigi veya oncelerden bulunan evini satar veya satacagina isaretle yorumlanir. Ruyasinda kafes goren kimsenin, isleri cikmaza, muskul bir duruma girer, isleri zorlasir, isleri bozulur. Bu sebepten sıkıntıya duser veya dusecegine isaret eder. Uykuda gorulen kafes, zahmet ve mesakkate, uzuntu ve kedere, sıkıntıya dusmeye isaret eder demislerdir. Bazilari da, kucuk cocuklar icin besige isaret eder. Ruyada kafes gormek, bazen de eve isaret eder denilmis­tir. Bu nedenle ruyada bir kafes ve bir de tavuk aldigini gormek, bir hizmetci almaya isaret eder demislerdir. Ebu Said'il Vaiz'in yorumu. Bir kimsenin ruyada bir tavuk veya kus kafesi satin aldigim gormesi, eve isarettir. Ruyasinda boyle bir kafes satin aldigini goren kimse, bir ev sa­tin alir ve alacagina isarettir seklinde yorumlamistir. Ruyasinda basini kafese sokarak sokakta yurudugunu gormek, kendisine ait bir evi (evini) satacagina isarettir. Ruyada ici bos bir kafes gormek, sevince ve feraha ermeye isarettir demistir. Riyada kafes gormek, islerin muskilata dusmesine, hapse, uzuntu ve kedere isaret eder. Bazen ruyada kafes gormek, kucuk cocuklar icin besige isaret eder. Ruyada gorulen kafes, ev ile de tabir olunur. Ruyada gorulen kafes, evlenmeye de isarettir.

Rüyada Kafes Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Kafes Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi