28 Mart 2024 Perşembe - Rüyada Kağıt Görmek Rüyada Kağıt Görmek
HaberTL.com

Rüyada Kağıt Görmek

01 Eylül 2018 845 Yorum Yap

Rüyada Kağıt Görmek

Kağıt rüya tabiri, Rüyamda Kağıt gördüm? Kağıt rüya yorumu, Kağıt ne demektir, Kağıt neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada K..

Kağıt rüya tabiri, Rüyamda Kağıt gördüm? Kağıt rüya yorumu, Kağıt ne demektir, Kağıt neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Kağıt görmek ile alakalı tabirler? Kağıt ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada kagit gormek, isteklerinizin gerceklesecegi­ne isaret olarak yorumlanir. Mavi kagit dogru haber, kahverengi kagit nese ve gozyasi, kirmizi kagit keder ve saadet, beyaz kagit ask, sari kagit nikah isaretidir. Bir kagidi ucarken gormek, aile ara­sindan veya komsulardan bir olum haberi alacagina, karalanmis kagit gormek, ask, sevgi ve nikah, ayrica gazetecilikte basarili olma ya isarettir. Kirli kagit gormek, paranizi kaybedeceginize ve gozya­si dokeceginize isaret eder. Size birisinin bir kagit verdigini gorme birisinden bir isteginiz olacagina, size bir beyaz kagit verildigini, buldugunuzu veya aldiginizi gormek, isinizin yoluna girecegine, elinize para ve mal gececegine, yazili kagit aldiginizi,buldugunuzu gormek, bir haber alacaginiza, muradiniza ereceginize islerinizde tedbirli ve uyanik olmaniz gerektigine isaret olarak yorumlanir. Ruyanizda kagitci gormek, hilekar bir adamla yorumlanir. Ruyasinda bir kagit uzerine yazi yazdigini gormek, kendisi ile insanlar arasinda olan bir seyi inkar eder, bu sebeple de ruyayi goren kimsenin etrafindaki kimselerle arasinin acilacagina isaret eder, seklinde tabir olunur.  Bazi kere de, mal el­de eder, zengin olur. Fakat arzusuna isteklerine kavusa­maz seklinde tabir olunur. Ruyasinda bir kimseye beyaz bir kagit verdigini gormek, mal elde etmek, isinde ve mesleginde ilerlemeye veya dilek ve muradina kavusmaya isaret eder. Ruyasinda kendisine beyaz yazisiz (yazilmamis) bir kagit ve­rildigini goren kimse, para elde edecegine isaret eder. Ruyasinda mavi bir kagit gormek, dogru bir haber alacagi­niza isaret olarak yorumlanir. Ruyada beyaz yazili kagit gormek, ilim ve sanat sahibi ola­caginiza, iyi, temiz huylu bir kimse oldugunuza isarettir. Ruyasinda bir kagidin uctugunu goren kimsenin bu gordu­gu ruyasi, ailesinde veya komsusunda bir olum haberi alacagina isaret ile yorumlanir. Ruyasinda resmi bir kagit aldigini gormek, iyi bir haber ala­caginiza isaret eder, seklinde tabir olunur. Ruyada gorulen kagit, halis Musluman icin ilim ve hikmete; fasik icin tovbeye; fitne ve fesat ehli icin cehalet ve cirkinlige isaret eder. Ruyada gorulen kagit, mala ve nakit paraya da isarettir. Bazen de kagit gormek, uzuntu ve sıkıntınin gidecegine isaret eder. Ruyada uzeri yazili kagit ve sayfa gormek, onu goren kimse icin yemine isaret eder. Ruyada kendine kagit verildigini gormek, hacetinin giderilmesine isarettir. Bir kimsenin ruyada elinde kagit oldugunu gormesi, ihtiyaclarinin giderilecegine ve isinin gorulecegine isaret eder. Ruyada gorulen senet, tapu senedi ve diger matbu resmi kagitlar, mahiyetleri biliniyorsa, insan icin lehte yahut aleyhte bir duruma isaret eder.

Rüyada Kağıt Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Kağıt Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi