20 Mayıs 2024 Cumartesi - Rüyada Kapı Mandallamak Rüyada Kapı Mandallamak
HaberTL.com

Rüyada Kapı Mandallamak

01 Eylül 2018 1046 Yorum Yap

Rüyada Kapı Mandallamak

Kapı Mandallamak rüya tabiri, Rüyamda Kapı Mandallamak gördüm? Kapı Mandallamak rüya yorumu, Kapı Mandallamak ne demektir, Kapı Ma..

Kapı Mandallamak rüya tabiri, Rüyamda Kapı Mandallamak gördüm? Kapı Mandallamak rüya yorumu, Kapı Mandallamak ne demektir, Kapı Mandallamak neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Kapı Mandallamak görmek ile alakalı tabirler? Kapı Mandallamak ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada kapisini mandallamak kendisinde hid­det ve siddet bulunan kimsenin zaferine isarettir. Ruyanizda kapinizi mandalladiginizi (kilitleme) gor­mek, basari ve zafere kurtulusa isarettir. Kapinin kendi kendine mandalladigini gormek, dunya islerinizi yerine getireceginize isarettir. Ruyada kapinizi mandallamak istediginiz halde bir turlu kapanmadigini gormek, yapamadiginiz, basaramadiginiz islerden kendinizi uzak tutmaniz ve onlardan kendinizi korumaniz gerektigine isarettir

Rüyada Kapı Mandallamak ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Kapı Mandallamak rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi