29 Mart 2024 Cuma - Rüyada Karabiber Görmek Rüyada Karabiber Görmek
HaberTL.com

Rüyada Karabiber Görmek

01 Eylül 2018 860 Yorum Yap

Rüyada Karabiber Görmek

Karabiber rüya tabiri, Rüyamda Karabiber gördüm? Karabiber rüya yorumu, Karabiber ne demektir, Karabiber neye işaret eder ve yorum..

Karabiber rüya tabiri, Rüyamda Karabiber gördüm? Karabiber rüya yorumu, Karabiber ne demektir, Karabiber neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Karabiber görmek ile alakalı tabirler? Karabiber ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Karabiber gormek veya yemek hastaliga tu­tulacaginiza,dostlarinizla ve ailenizle kavga edeceginize isarettir. Kisinin ruyada karabiber gormesi, kendisiyle mallarin muhafaza edildigi bir baska mala isarettir.

Ruyada Karabiber Yedigini Gormek

Bir kimse ruyada karabiber yedigini gorse, o kimseye zehirli veya aci bir sey icirilecegine isarettir. Bazen ruyada karabiber yedigini gormek, kotu bir iste calismaya isarettir. Bazen de karabiber yedigini gormek, ruya sahibinin zorluk icerisinde kiymetli bir mala erisecegine isarettir. Ruyada yenilmedigi halde cokca karabiber gormek, mala isaret eder. Eger karabiberden birazcik yenilirse, uzuntu ve keder ile tabir olunur.

Rüyada Karabiber Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Karabiber Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi