19 Mart 2024 Salı - Rüyada Kıç Görmek Rüyada Kıç Görmek
HaberTL.com

Rüyada Kıç Görmek

18 Ağustos 2019 882 Yorum Yap

Rüyada Kıç Görmek

Kıç rüya tabiri, Rüyamda Kıç gördüm? Kıç rüya yorumu, Kıç ne demektir, Kıç neye işaret eder ve ..

Kıç rüya tabiri, Rüyamda Kıç gördüm? Kıç rüya yorumu, Kıç ne demektir, Kıç neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Kıç görmek ile alakalı tabirler? Kıç ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Rüyada Görülen Kıç, Kocaya, Mala, Sırları Gizleyen Kimseye, Mahrem şeylere, Oturulan Yere Ya Da Davulcu Ve Zurnacıya, Akılsız Bir Adama Işarettir. Tuvalet Yahut Buna Benzer Bir Yerde Kıçından Pislik çıktığını Görmek, Normal Ihtiyaçlar Için Mal Ve Para Harcamaya, Uygun Olmayan Ortamlarda Böyle Bir şey Olması Gereksiz Ve Lüzumsuz Olarak Mal Ve Para Harcamaya Işarettir. Bir Kimse Rüyada Birisinin Kıçını Görse, O Kimse çirkin Ve Nahoş Yüz Görür. Rüyada Bilinmeyen Bir Kadının Kıçını Görmek, Dünyanın O Kimseden Yüz çevirmesine Işârettir. Bir Kadına Arkadan Yaklaşmak, Usulsüz Olarak Bir şeyi Talep Etmeye Yorumlanır. Kıç üstü Sürünmek, çaresizliğe Işaret Eder. Bazen Rüyada Görülen Kıç, Zahmet, Hastalık Veya Dövülmekten Kişiye Gelecek şeylere, Büyük Işlerden Yüz çevirmeye Işarettir. Rüyada Görülen Kıç, Insanın Cüzdanına, Sandığa, Mahzene, Dükkan Yahut Meclise Işarettir. Rüyada Kıç Görmek, Kötü Kokan Ağza Yahut Sevinç Ve Rahatlamaya Da Işaret Eder. nbsp;

Rüyada Kıç Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Kıç Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi