19 Mart 2024 Salı - Rüyada Kış Görmek Rüyada Kış Görmek
HaberTL.com

Rüyada Kış Görmek

18 Ağustos 2019 875 Yorum Yap

Rüyada Kış Görmek

Kış rüya tabiri, Rüyamda Kış gördüm? Kış rüya yorumu, Kış ne demektir, Kış neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Kış gö..

Kış rüya tabiri, Rüyamda Kış gördüm? Kış rüya yorumu, Kış ne demektir, Kış neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Kış görmek ile alakalı tabirler? Kış ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Rüyada Mevsimi Haricinde Kış Olduğunu Görmek, Dere­cesiz Bir üzüntü Ve ızdırabın Pençesine Düşeceğinize, Kış Gününün Ilk Gecesinde Görülen Rüyalar Gerçekleşir. Rüyada Kış Olduğunu, Kış Mevsiminde Bulunduğunu Gör­mek, Eğer Kışın Zamanı Ve Vakti (mevsimi) Ise, Bu Rüya Ha­yırlı Bir Rüyadır. Yani Mevsiminde Kış Görülmesi Iyidir. Ke­derden Ve Sıkıntıdan Kurtulmaya Işaret Olarak Yorumlan­mıştır. Mevsimsiz Kış Görmek, Soğuk Algınlığına Ve Planla­nan Yolculuktan Vaz Geçmeye, Yolculuğu Ertelemeye Işa­ret Eder Denilmiştir. Mevsiminde Rüyada şiddetli Bir Kış Olduğunu Görmek, Sağ­lık Ve Afiyette Olmaya, Bazı Fayda Ve Menfaatler Elde Et­meye Işaret Eder şeklinde Yorumlanır Demişlerdir. Bazı Yorumcular, Kış Mevsiminin Ilk Gününde Görülen Rüya­lar, Aynen Gerçekleşir, Görüldüğü Gibi çıkar Demişlerdir. Bir Kimsenin Rüyasında Kışın Geldiğini Ve Her Tarafın Karla örtülü Olduğunu Görmesi, (eğer Mevsiminde Ise) Bol Rızka Ve Bol Nimete Işaretle Yorumlanır Denilmiştir. nbsp;

Rüyada Kış Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Kış Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi