20 Mayıs 2024 Cumartesi - Rüyada Lahana Görmek Rüyada Lahana Görmek
HaberTL.com

Rüyada Lahana Görmek

24 Mart 2018 937 Yorum Yap

Rüyada Lahana Görmek

Lahana rüya tabiri, Rüyamda Lahana gördüm? Lahana rüya yorumu, Lahana ne demektir, Lahana neye işaret eder ve yorumlanır? Rüy..

Lahana rüya tabiri, Rüyamda Lahana gördüm? Lahana rüya yorumu, Lahana ne demektir, Lahana neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Lahana görmek ile alakalı tabirler? Lahana ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada lahana gormek veya yemek, gizli mala, bir sirra sahip oldugunuza ve hatali bir hareket yaparak maddi zararla karsilasacaginiza isaret eder. Lahananin yapraklarinin sararmis gormek, kisa bir hastalik gecireceginize ve sakladiginiz paranizi bu hastaliga sarf edeceginize isarettir. Bahceden bir lahana koparip evinize gotururseniz herkes tarafindan sir saklamakla taninmis olacaginiza, lahana gormek, ayni zamanda hakkinizda iyi sozler soylenecegine de isaret sayilir. Ruyada lahana gormek, bazen iyiye yorulmaz. Ruyada lahana goren herkes icin, ozellikle ticaret yapanlar icin iyi degil, iyiye ve hayra yorulmaz. Lahanalari pazara goturdugunu gorenler icin bir siddete isaretle tabir olunur. Lahana yapraklarini elinde goren kimse icin ise, istedigini elde eder, seklinde tabir edilir. Aslinda lahana gormek, kati kalpli, gaddar, merhametsiz, kaba bir adamla tabir edilir. Lahana gormek, bazen de kendi hakkinizda iyi sozler duyacaginiza isaretle yorumlanir. Ruyada lahanayi keserek yediginizi gormeniz, insanlarin sirlarini ogrenmeye calistiginiza ya da elinize gizli bir mal gecmesine yorumlanir. Bazen ruyada lahana gormek, bedeni ve kalbi kati, merhametsiz, kaba yaratilisli, tas kalpli bir kimseye isarettir. Ruyada lahana tohumu gormek, uzuntu, keder ve hastaliga isarettir.

Rüyada Lahana Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Lahana Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi