19 Mart 2024 Salı - Rüyada Lastik Görmek Rüyada Lastik Görmek
HaberTL.com

Rüyada Lastik Görmek

24 Mart 2018 1096 Yorum Yap

Rüyada Lastik Görmek

Lastik rüya tabiri, Rüyamda Lastik gördüm? Lastik rüya yorumu, Lastik ne demektir, Lastik neye işaret eder ve yorumlanır? Rüy..

Lastik rüya tabiri, Rüyamda Lastik gördüm? Lastik rüya yorumu, Lastik ne demektir, Lastik neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Lastik görmek ile alakalı tabirler? Lastik ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada lastik top veya torba gormek,gayet sevincli ve neseli gunler gecireceginize yorumlanir. Ayaginiza lastik ayakkabi giydiginizi gormek, mutlu ve neseli gecen gunlerinizin herhangi bir sebeple golge gelecegine ve keyfinizin kacacagina, lastikle yazi sildiginizi gormek, is hayatinizda ve ozel hayatinizda hatali hareketlerde bulunarak maddi ve manevi zararlara ugramaya isarettir. Ruyada lastik gormek, iki yuzlu karaktersiz arada soz getirip goturen biriyle tanisacaginiza isarettir ki, ondan zarar goreceginiz ile yorumlanir.  Ruyanizda lastik topla oynadiginizi gormek, sevinc ve neseye isaretle tabir olunur. tir. Ruyada lastik tekerlek gormek, yeni arkadaslarla tanismaya ve onlardan birisi ile de arkadaslik kurmaya isarettir. Ruyada yeni lastik gormek, islerin acilmasina, kazancin artmasina isarettir. Ruyada lastikte gorulen kusur, dunyalikta meydana gelecek olumsuzluklara isarettir. Ruyada gorulen arac lastigi, kisinin dunyaligina ve gecinme sebeplerine isarettir.

Rüyada Lastik Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Lastik Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi